Nyereményjáték

DELL Alienware m15 R4 15.6" OLED UHD

  • Gyártói cikkszám: M15R4_299087
  • 12 hónap garancia
népszerűakciós
1 679 100 Ft
1 599 150 Ft
Kedvencekhez
Készleten / Raktáron
1 darab
Rövid leírás:
  • Processzor: Intel Core i9 10980HK 2.30 GHz 16 MB
  • Memória: 32 GB DDR4 2933 MHz
  • Kijelző: 15.6" 3840 x 2160
  • Videokártya: Dedikált, Videokártya modell GeForce RTX 3080
  • Háttértár: 2000GB SSD

ÚJ LEGENDA SZÜLETETT
Mindössze 4,75lb, 18,3mm-es vékony és Z-magassága pedig 2%-kal kevesebb – az új Alienware m15 könnyebb és vékonyabb, mint a korábbi m15. Az alapoktól újratervezett m15 a legendás kialakítás alapján, nagy kontrasztú színekkel – például Lunar Light és Dark Side of the Moon színekkel – készült, és prémium magnéziumötvözet házban foglal helyet.

NAGYOBB TELJESÍTMÉNYRE KÉSZÜLT
Tapasztalja meg a kiemelkedően hatékony feszültségszabályozás által biztosított, páratlan teljesítményt, amelyet úgy terveztek, hogy meghaladja az Intel® és az NVIDIA tervezési referenciakövetelményeit. Az NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti, NVIDIA® RTX 2060, 2070 és 2080 Max-Q kivitelű grafikus kártyák 8 fázisú feszültségszabályozásával az Intel® Core™ i7 és i9HK processzorok 6 fázisú feszültségszabályozásával az új Alienware m15 nagyobb hatékonyság és tartós turbófrekvencia elérésére képes, ami hosszabb idejű nagy teljesítményű GPU- és CPU-használatot tesz lehetővé.  

Az új Alienware m15 a kiemelkedően hatékony feszültségszabályozás mellett a tervezésének köszönhetően dinamikus processzor-túlhajtást tesz lehetővé a processzorok teljes választéka esetében.

SPECIÁLIS ALIENWARE CRYO-TECH V 3.0
A legújabb termikus technológia, a fejlett Alienware Cryo-Tech v 3.0, a hatszakaszos processzor-feszültségszabályozás és a nyolcszakaszos GPU-feszültségszabályozás kísérésére és védelmére készült, továbbá a processzorventilátor lapátainak átmérője 10%-kal nagyobb, a GPU-ventilátor lapátaié pedig 20%-kal az új m15-nél. Emellett az új m15 jobb légáramlást és 20%-kal kevesebb akadályt kínál, mint a Cryo-Tech v 2.0, mivel a hűvösebb levegőt közvetlenül a rendszer legérzékenyebb részei felé tereli.

A legújabb mérnöki fejlesztések révén nagyobb energiahatékonyságot és nagyobb sebességet várhat a hosszabb időn keresztül.

Ismerkedjen meg innovatív hűtési megoldásainkkal!

Két beszívó, két kiömlő: A gép vékony és könnyű háza két ventilátort tartalmaz, amely a felső és az alsó nyílásokon keresztül beszívja a hűvös levegőt, az oldalsó és hátsó nyílásokon keresztül pedig kifújja a forrót, így garantálja a fontos alkatrészek optimális hűtését, és a gép kiváló teljesítményét.

Nagy feszültségű ventilátor: A tűzálló, kevlarszerű, folyadékkristályos polimer ventilátorlapátok perselyezett csapágyakkal és háromfázisú szabályozási megoldással érik el, hogy a súrlódás kisebb, a légkeringtetés viszont hatékonyabb legyen. Jelenleg 106 egyedi ventilátorlapát gondoskodik a processzor és a GPU hűtéséről.

Terheléselosztó hőelvezető csövek: A négy darab, egyenként 6 milliméteres átmérőjű rézalapú ötvözetből készült csövek intelligensen vezetik el a fontos alkatrészek (például a GPU és a processzor) által termelt hőt.

Nagy sűrűségű rézbordák:  Az új generációs rézborda-kialakítás nagyobb területet biztosít a hőátadás számára, és javítja a hőelvezetési képességet, így növeli a rendszer teljesítményét.

Dinamikus hőszabályozás: A beépített giroszkóp és gyorsulásmérő révén a rendszer tudja, hogy Ön az asztalra vagy az ölébe helyezi-e a számítógépet a játékhoz, és automatikusan beállítja a hőmérsékletet és a rendszer teljesítményét, miközben Ön az asztalon lévő számítógépen játszik.

INTUITÍV ELMERÜLÉS
Továbbfejlesztett billentyűzet: Az újonnan felépített billentyűzet tervezése az alapoktól kezdve történt, és az előző m15-nél nagyobb billentyűutat (1,7 mm), billentyűnkénti RGB Alien FX megvilágítást, N-Key átfordulást és anti-ghost technológiát kínál.

Elsőrangú érintőtábla: Az új precíziós üveg érintőtábla kiváló minőségű érezhető játékélményt nyújt.

 

átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!