Apple iMac 27" Retina 5K (MRR02)

 • Gyártói cikkszám: MRR02
 • 12 hónap garancia
NépszerűAkciós
734 990 Ft
699 990 Ft
Kedvencekhez
Készleten / Raktáron
1 darab
Rövid leírás:
 • Típus: All-in-one
 • Processzor típusa: Intel Core i5 3100 Mhz
 • Memória: 8 GB DDR4
 • Háttértár: 1000 GB HDD
 • USB portok száma: 4
 • Kijelző mérete: 27"

Szépséges szörnyeteg
Az iMac fejlesztését kezdetektől az inspirálja, hogy páratlan élmény legyen használni. Egyszerűen kezelhető, hatékony technológia elegáns egybeépített formában. Az új iMac ezen alapelvek szerint tökéletesedett. Még több nagyszerű eszközt ad a kezedbe, hogy készen állj a legnagyobb kihívásokra is. Bámulatba ejt legújabb processzoraival, gyorsabb memóriájával és fantasztikus grafikájával. Valósággal megelevenedik minden a Mac történetének eddigi legragyogóbb Retina kijel­zőjén. Jobban egyben van, mint valaha.

Bámulatosan élethű színek
A világ tele van gyönyörű színekkel – és az iMac most még többet megmutat belőlük. A Retina kijel­ző P3 szín­tartománya a hagyományos fehér LED-ek helyett a korszerűbb, vörös-zöld fényporos LED-ekre támaszkodik. Így a három szín – a piros, a zöld és a kék – kiegyenlítettebb arányban jelenik meg rajta, ami valósághűbb színeket, valamint nagyobb színegyensúlyt és ‑pontosságot eredményez. Ettől lesznek még élettelibbek a fényképeid és minden más is.

Húzós grafikák szempillantás alatt
Az iMac erős Radeon Pro 500X-es sorozatú grafikus processzoraival káprázatos minden, amit látsz. A végletekig letisztult, mégis nyers erőt sugárzó vizuális effekteket és 3D-s grafikát alkothatsz.

Egy tároló, ami gyorsan kapcsol
Az adattárolás csak részben szól a tárhely méretéről – a sebesség is ugyanolyan fontos. A Fusion Drive mindkét szempontból a legjobbat nyújtja. A leg­többet hasz­nált appok és fájlok auto­ma­ti­ku­san a gyors flashalapú tárba kerülnek, minden mást pedig a nagy kapacitású merevlemezen tárol. A Fusion Drive-val a rendszer és az alkal­mazások indításától a fényképek importálásáig minden gyorsabb és hatékonyabb.

Beépített funkciók a kimagasló teljesítményhez
A Macen mindent a macOS operációs rendszer működtet. Olyan dolgokat vihetsz véghez vele, mint semmilyen más számító­géppel. Mégpedig azért, mert a rendszert kifejezetten arra a hardverre tervezték, amin fut – és fordítva. A legújabb főverzió, a macOS Mojave új funkcióit pedig profi felhasználók ihlették, hogy minden­kinek hasznára váljanak.

Dizájn
Az iMac a kezdetek óta a forma és a funkció tökéletes összhangját képviseli. Elegáns, csendes, egybeépített számítógép, amely mindent – a kijel­zőt, a processzort, a grafikát, az adattárolót, a memóriát és a többi összetevőt – egyetlen egyszerű, stílusos házban hoz el neked. Szupervékony, ezért bárhol elfér, és olyan szép, mint egy dísztárgy. 

 

átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Nettop

ASROCK Jupiter H310C

 • Operációs rendszer: NoOS
 • Processzor: Processzor nélkül
 • Chipset: Intel Chipset
 • Memória órajel: 2666 Mhz
88 240 Ft
Kedvencekhez
  A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!
  Support