Nyereményjáték

Apple MacBook Pro 13,3" Space Grey (MYD92MG/A)

  • Gyártói cikkszám: MYD92MG/A
  • 12 hónap garancia
népszerűakciós
598 380 Ft
569 890 Ft
Kedvencekhez
Készleten / Raktáron
Rövid leírás:
  • Processzor: Apple M1 3.2 GHz 4 MB
  • Memória: 8 GB DDR4 2133 MHz
  • Kijelző: 13.3" 2560 x 1600
  • Videokártya típusa: Integrált
  • Háttértár: 512GB SSD

Teljesen Pro.
Az Apple M1 chippel a 13 hüvelykes MacBook Pro minden képzeletet felülmúló sebességre és erőre tett szert. Központi processzora akár 2,8‑szoros teljesítményt, grafikus egysége pedig akár ötszörös sebességet nyújt. Legfejlettebb Neural Engine-ünkkel akár tizenegyszer gyorsabb gépi tanulásra képes. Ráadásul akár 20 órás aksiüzemidejével minden Mac közül a legtovább bírja. Legnépszerűbb profi laptopunk teljesen új szintre lépett.

Apró chip.
Nagyratörő célokhoz.

Megérkezett az első saját chipünk, amelyet kifejezetten a Machez terveztünk. A döbbenetes mennyiségű, 16 milliárd tranzisztort tartalmazó Apple M1 rendszer­chip sok más összetevő mellett egyetlen apró lapkán egyesíti a CPU-t, a GPU-t, a Neural Engine-t és az I/O-egységet. Elképesztő teljesítménye, piacvezető energiahatékonysága és egyedi technológiai megoldásai révén az M1 nem csupán a következő lépés a Mac evolúciójában – hanem annak teljesen új szintje

8 magos CPU
A csúcs­teljesítmény chipje.

Az M1 chipbe a valaha készített leggyorsabb processzorunkat építettük be. Számítási teljesítményének köszönhetően a MacBook Air olyan kivételesen intenzív feladatokkal is elbír, mint a profi szintű szerkesztés és az akcióval teli játékok futtatása. Az M1 chip nyolcmagos CPU-ja az előző generáció sebességének akár 3,5-szeresét nyújtja, az egyszerűbb feladatokat pedig nagy teljesítményre optimalizált processzormagjai helyett a tizedannyi energiát használó energia­takarékos magok segítségével végzi el.

Processzor
Az M1 nyolcmagos központi processzora messze a legerősebb, amit valaha alkottunk. Négy nagy teljesítményre optimalizált és négy energia­takarékos magot tartalmaz, melyek egymással összedolgozva a nagy erőforrás-igényű, többszálú feladatokkal is könnyedén elbánnak. Az eredmény: drámai sebességnövekedés az eddigi energiafogyasztás töredéke mellett – és ezáltal jelentősen hosszabb akkumulátor-üzemidő.

Négy nagy teljesítményre optimalizált mag
A nagy teljesítményre optimalizált processzormagunk a világ leggyorsabb, alacsony fogyasztású CPU-magja, melyből az M1-be rögtön négy is került, és közös erővel hatalmasat dobnak a teljesítményén. Mostantól sokkal rövidebb idő alatt fordíthatod le programkódodat az Xcode-ban. Gond nélkül vehetsz fel, keverhetsz és maszterelhetsz professzionális minőségű zenét a Logic Próban – még akkor is, ha jó néhány sávot, plugint és virtuális hangszert használsz. Az Adobe Lightroomban pedig minden eddiginél gyorsabban és gördülékenyebben készíthetsz gyönyörű képeket.

Négy energia­takarékos mag
A négy energia­takarékos mag kimagasló teljesítményt biztosít a minden­napi feladatokhoz, tizedannyi energia felhasználásával. Ezek a magok gondoskodnak az egyszerű teendők leghatékonyabb elvégzéséről, hogy a nagy teljesítményre optimalizált magok a komolyabb munkára összpontosíthassanak.

Nyolcmagos GPU
Félelmetes erővel alkot elbűvölőt.

Az M1 nyolcmagos GPU-ja a legfejlettebb grafikus processzor, amit valaha alkottunk. A világ leggyorsabb, személyi számítógépben található integrált grafikus egységével az ötszörösére növeltük a MacBook Pro grafikus teljesítményét – bármilyen hihetetlenül is hangzik.

 

átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!