Nyereményjáték

Apple Watch Nike SE GPS 40mm Space Gray Aluminium Case with Anthracite/Black Nike Sport Band

  • Gyártói cikkszám: myyf2hc/a
  • 12 hónap garancia
népszerű
109 330 Ft
Kedvencekhez
Készlet
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  • Alvás figyelés: Igen
  • Android kompatibilis: Nem
  • Bluetooth: Igen
  • Elégetett kalória kijelzés: Igen

Kijelző mérete: 1,54", iOS, <2 nap, Vízálló, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, NFC, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás keze, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 40x34x10,7mm

Meglep.Meggyőz. Megéri.

Nagy méretű Retina kijel­zőjén több mindent láthatsz egyszerre. Fejlettérzékelőkkel méri, mennyit és hogyan mozogsz. Hatékony funkciókkal óvjaegészségedet és testi épségedet. Az Apple Watch SE meglepően sokat tud. Ésnagyon megéri.

Mindenki az órát lesi.

Ugyanaz az ikonikus külső és nagy kijel­ző, mint az Apple Watch Series 6-on.Hatékony, kétmagos S5 SiP a gyors működésért. Az Esésészlelés és a Vészhelyzet– SOS funkció még nagyobb biztonságérzetet ad.

Új magas­latokban, új mélysé­gekben. Micsoda távlatok.

Lekörözheted a saját edzéscéljaidat. A Fitnesz app gyűrűi három egyszerűadattal – a mozgás, az edzés és az állás mennyiségével – mutatják meg, mennyités hogyan mozogsz a nap folyamán. Nézd meg, hogyan zárhatod be a tevékenység­gyűrűket
Gyere be, jó a víz. Az Apple Watch SE 50 méteres mélységig vízálló. Csobbanjvele nyugodtan. Uszodában mérheted a részidőidet és sorozataidat, nyílt vízenpedig még az útvonaladat is rögzítheted.

A határaidat feszegető edzések.

Az Apple Watch SE-n edzések tucatjait találod a legkülönfélébb mozgás­formákhoz,köztük futáshoz, sétához, jógához, biciklizéshez, nagy intenzitásúintervallumedzéshez és tánchoz. Az órát ráadásul a kompatibilis edzőtermigépekkel is párosíthatod. Többet ad, hogy többet adhass bele.

Sprinthez és pihihez. Kanyarokhoz és csavarokhoz. Hajrákhoz éshurrákhoz.

Elég felemelned a csuklód, hogy megtudj olyan adatokat, mint például amegtett táv, a tempó, a lefutott körök száma, a lépésütem, az elégetettkalóriák vagy a pulzusszám. A mindig bekapcsolt magasság­mérő pedig valós időbenmutatja, hogyan változik a tengerszint feletti magasságod.

Zenél, mesél vagy épp magyaráz.

Az Apple Music 70 millió motivációs zenét tesz a csuklódra, és kedvencpodcastjaid új epizódjait is hallgathatod. A lelkesítő tartalom mindig kéznéllesz.

Az egész­ségedre hangolva.

Jó szívvel viselheted.

Az Apple Watch SE segít, hogy egészségesebb életet élj. Gondoskodik róla,hogy jobban képben legyél az egészségeddel, és inspirál, hogy változtass arossz szokásaidon. Figyeli a pulzusodat, és jelzi, ha valami nincs rendben,hogy időben felkereshesd a kezelő­orvosod. Ráadásul vészhelyzetben segítségetis hív, ha kell.

Ki korán fekszik, aranyat lel.

Az iPhone-nal együttműködő új Alvás appal követheted alvási tendenciáidat,emellett időrendet és lefekvési rutint alakíthatsz ki, hogy elérd a kitűzöttalváscélodat. A trendjeidből láthatod, hogy mennyire következetesen sikerülteljesítened azt.

Jól áll az egészség.

Az órád emlékeztet, hogy az ajánlott 20 másodpercig moss kezet. Finomrezgéssel jelzi, ha túlságosan felerősödik körülötted a zaj. Segít követni amenstruációs ciklusodat. Légzés appjával pedig pillanatnyi szünetet tarthatsz,hogy lenyugtasd magad. Röviden: jó kezekben vagy.

Esésészlelés és segélyhívás.

Az Apple Watch SE beépített gyorsulásmérőjével és giroszkópjával észleli, hanagyot esel, és segítséget hív, ha mozdulatlan vagy.4 Az oldalsó gomb hosszúmegnyomásával pedig bármilyen vészhelyzetben azonnali segítséget kérhetsz –akár külföldön is.

Képben lehetsz,bármerre jársz.

Az iPhone-od nélkül sem leszel elveszve. Betelefonálhatsz az irodába,válaszolhatsz egy sürgős e‑mailre, betájolhatod magad a beépített iránytűvel,és a Térképek finom rezgéssel jelzi, ha kanyarodnod kell. A mobil­hálózatosmodellel a telefonod nélkül is elérhető maradhatsz. Hiszen minden a jókapcsolatokon múlik.

Kerülj képbe az értesítésekkel.

Az óra finom rezgéssel jelzi, ha találkozód lesz, ha ideje felállnod ésmozognod, vagy ha rád férne már egy lélegzetvételnyi szünet.

Otthon maradt a pénztárcád?

Sebaj. Így is vásárolhatsz azokban az üzletekben, ahol lehet érintésmentesenfizetni. Kényelmesen, készpénzmentesen és biztonságosabban – az óráddal.Emellett felmutathatod vele a beszállókártyád a reptéren vagy a jegyed amoziban.

Alakítsd az egyé­niségedhez.

Kezdd a leglátványosabb résszel. Válaszd az ezüst-, az arany- vagy azasztroszürke színt. Mindegyik tok 100%-ban újrahasznosított alumíniumbólkészül.

 

 

 

 

Specifikáció

Alvás figyelésIgen
Android kompatibilisNem
BluetoothIgen
Elégetett kalória kijelzésIgen
GPSIgen
GyorsulásmérőIgen
GyroscopeIgen
iOS kompatibilisIgen
Kijelző mérete1,54 "
MagasságmérőIgen
MikrofonIgen
NFCIgen
PulzusmérőIgen
SIM foglalatNem
Tok mérete40x34x10,7 mm
Üzemidő<2 nap
Üzenet és hívás kezeléseIgen
VízállóságVízálló
Wi-FiIgen
Windows kompatibilisNem
Zene vezérléseIgen
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!