Belkin F9H400en2M Túlfeszültségvédő

  • Gyártói cikkszám: P5688em
  • 12 hónap garancia
NépszerűAkciós
9 890 Ft
6 990 Ft
Kedvencekhez
Készleten / Raktáron
8 darab
Rövid leírás:
  • Földelt váltóáramú 3 vezetékes védelemmel mind a 4 aljzatnál
  • Optimális és biztonságos váltófeszültséget biztosít nagy igénybevételre alkalmas kébelen
  • Kábeldzsungel nélküli, rendezett munkaállomás-környezetet teremt

Nem csak a hálózati áramlökések és a villámcsapások károsíthatják a lakás elektronikus berendezéseit. Csupán a berenezések ki- és bekapcsolása olyan villamos zavarokat hozhat létre, amelyek halmozottan maradandó károsodást okoznak a számítógépen, perifiériákban és elektronikus berendezésekben.

Az áramellátás védelmének kutatása és fejlesztése terén szerzett több évtizedes tapasztalatunk eredménye ennek a SurgeMaster-sorozatnak a megjelenése. A SurgeMaster fejlett konstrukciós elemeket, minőségi gyártást és igényes áramköri elemeket használ fel és a lehető legteljesebb védelmet nyújtja a hálózati túlfeszültség, erős áramú zavarok és áramlökések ellen.

A Belkin a túláramvédelmi megoldások vezető gyártójaként minden termékét szigorú előírások szerint tervezi és teszteli annak érdekében, hogy az Ön berendezései védve legyenek a káros villamos jelektől, függetlenül a konfigurációtól és a kiválasztott fokozattól.

A Belkin SurgeMaster az Ön elsődleges megoldása a tiszta és biztonságos áramellátásra, mivel ezek a berendezések jelentik az iparág élvonlát a felépítést, a műszaki jellenzőket és a biztonsági színvonalat illetően.

Több, mint 38 millió Belkin SurgeMaster-berendezés védi a fogyasztói elektronikai termékeket világszerte.

 

átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!
    Support