Nyereményjáték
Nyereményjáték

TP-Link TL-PS110P Parallel PrintServer

 • Gyártói cikkszám: TL-PS110P
 • 36 hónap garancia
Népszerű
13 270 Ft
Kedvencekhez
Készlet
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!

  Hogyan működik?

  A TP-LINK TL-PS110P nyomtatószerver lehetővé teszi, hogy a jelenleg nyomtató szerverként működő számítógép felszabaduljon miután beállította a hálózatot. Mindössze arra van szükség, hogy csatlakoztassa a TL-PS110P-t egy nyomtatóhoz soros porton, csatlakoztassa a nyomtatószervert a saját hálózatához, és így hozzáférhet a nyomtatóhoz bármely számítógépről a helyi hálózaton.

  Nagy kompatibilitás

  A TP-LINK nyomtató szerverei kompatibilisek a leginkább elterjedt nyomtatókkal a piacon. Ugyanakkor ellenőrizzük továbbra is, hogy a termékek az új modellekkel is naprakészek legyenek.

  Nagy sebességű nyomtatás

  TP-LINK nyomtató szerverei nagy sebességű mikroprocesszorral rendelkeznek, így biztosítva a felhasználót a nyomtatási feladatok egyaránt hatékonyan és gyorsan feldolgozásáról.

  Széleskörű alkalmazhatóság

  TP-LINK nyomtató szerverei a legtöbb operációs rendszert támogatják, úgy mint Windows, Netware, Unix / Linux és Mac. A TP-LINK nyomtató szerverek számos hálózati protokollt is támogatnak, köztük a TCP / IP, IPX / SPX, NetBEUI, Apple Talk, LPR, IPP / SMB, RAW TCP, növelve az alkalmazhatóság körét.

  átlagos értékelés
  0
  0 értékelés alapján
  Legyél Te az első, aki értékelést ír!

  Ajánlott termékek

   A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!