Nyereményjáték

Xiaomi Mi Router AX1800

  • Gyártói cikkszám: XMMWFRAX1800 / DVB4258GL
  • 12 hónap garancia
népszerűakciós
16 750 Ft
15 950 Ft
Kedvencekhez
Készleten / Raktáron
2 darab
  • 3G: Nem
  • 4G: Nem
  • Dual Band: Nem
  • LAN port: 3 db

Wi-Fi 6
A Wi-Fi 6 (802.11ax) nagy előrelépés a sebesség és a teljes kapacitás terén. A Wi-Fi 6 széleskörű elterjedése időszerűvé teszi, hogy te is lecseréld a routeredet a legújabbra.

1800 Mbps
A WiFi sebessége max. 1201 Mbps az 5 GHz-es sávon, míg 574 Mbps a 2.4 GHz-es sávon. A továbbfejlesztett technológiák, pl. az OFDMA és a MU-MIMO segítenek a nagy sűrűségű, rádiójelekkel zsúfolt terekben.

Ötmagos chip
A Mi Router AX1800 a Qualcomm 4 magos processzorát és az egymagos NPU egységét tartalmazza. A rendszer még simábban tud futni a konkurensekéhez képest, még sok csatlakoztatott eszköz mellett is.

4 külső antenna
A 4 külső erősített antenna eljuttatja a WiFi jelet az otthonod minden sarkába. Még távolabbi, vagy gyengébben erősített eszközök is csatlakoztathatók.

128 eszközig
A router maximálisan 128 eszközt tud kiszolgálni egyszerre, így kiváló választás azoknak, akik sok okos eszközzel rendelkeznek otthon és az otthoni WiFi hálózati igények egyre bővülnek.

Mi Mesh
Létre hozhatsz WiFi Mesh hálózatot egy másik WiFi6 routerrel, az egész otthont lefedő, zökkenőmentes váltást biztosító hálózat kialakítása érdekében. 5GHz-en vagy kábelen is.

Qualcomm 5-magos chipset Otthoni router erőteljes, vállalati szintű teljesítménnyel. Mindig stabil és online
Négymagos, 64 bites A53 1.2 GHz processzor + egymagos 1.5 GHz NPU modul, 130%-kal több számítási teljesítmény, a processzorhasználat 10% alatti 128 csatlakoztatott eszköz esetén is, még erőteljesebb adatfeldolgozás. Ints búcsút a megszakadt kapcsolatoknak és a lefagyásoknak.

Független hálózati gyorsító motor, hardver szintű gyorsítás alacsonyabb késleltetéssel
Egymagos 1.5 GHz-es NPU (hálózatgyorsító motor): a hálózati forgalom 21%-kal magasabb átvitel és 95%-kal alacsonyabb processzorhasználat. Játssz a barátaiddal, miközben 4K HD videót streamelsz.

14 nm-es gyártástechnológiájú processzor, masszív erő egy kis csomagban. Elengedhetetlen egy high-end WiFi6 routerben alacsony energiafogyasztással.
Könnyebb integrálhatóság, 20%-kal alacsonyabb energiafogyasztás, kevesebb hőt termel, és hosszú távon stabilabb, mint az iparban használt 28 nm-es chipek.

Nagy, 256 MB memória Stabilan csatlakozik akár 128* eszközhöz Xiaomi okosotthon optimalizáció Nincs fagyás több kapcsolatnál sem
Konfigurálhatod a Xiaomi okos eszközödet a Mi Home / Xiaomi Home alkalmazásban, ha az eszköz először csatlakozik az internethez, nem szükséges manuális jelszó bevitele.
* 128 eszköz a kombinált teljes csatlakozások száma 2.4 GHz / 5 GHz / LAN, laboratóriumi körülmények között.

A villámgyors WiFi valójában több, mint csupán gyorsabb internet
52%-kal gyorsabb elméleti átviteli ráta, teljes gigabit ethernet portok, WiFi6
Kb. 52%-kal gyorsabb vezeték nélküli sebesség, mint a népszerű AC1200 routerek és akár 1775 Mbps kétsávos konkurens sebesség teljes gigabites ethernet portokkal, így az átviteli sebesség minden megabitjét kihasználhatod.

 

Specifikáció

3GNem
4GNem
Dual BandNem
LAN port3 db
Sebesség1000 Mbit
SIMNem
WAN port1 db
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!