Nyereményjáték
Nyereményjáték

Apple iMac 24" 8GB 256GB Blue (MJV93MG/A)

 • Gyártói cikkszám: MJV93MG/A
 • 12 hónap garancia
NépszerűAkciós
565 840 Ft
538 900 Ft
Kedvencekhez
Készleten / Raktáron
1 darab
Rövid leírás:
 • 24", 4.5K Retina
 • Apple M1 chip
 • 1080p felbontású FaceTime HD-kamera
 • Stúdióminőségű hárommikrofonos rendszer
 • 8GB RAM
 • 256GB SSD
 • Ultragyors Wi-Fi 6 és Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia

Az új iMac színre lép.
Egybeépítve minden, ami a legjobb az Apple‑ben. És teljesen megújult az M1 chipnek köszönhetően. Egyedi megjelenésű, mégis tökéletesen illik a környezetedbe.

Lásd a teljes képet.
És annak minden apró részletét.
A magával ragadó 24 hüvelykes 4.5K-s Retina kijel­zőn minden élesen és bámulatos részletességgel jelenik meg.1 A széles, P3 szín­tartomány egymilliárdnál is több színnel kelti életre a képet. A színek 500 nites fényerővel tündökölnek. Az iparágvezető tükröződésgátló bevonat miatt pihentetőbb a szemnek, és a szöveg is jobban olvasható rajta. A True Tone technológia auto­ma­ti­ku­san hozzáigazítja a kijel­ző színhőmérsékletét a környezeted fényeihez, hogy a látvány még természetesebb legyen. Akár fotókat szerkesztesz, vagy prezentációkon dolgozol, akár kedvenc filmjeidet vagy sorozataidat nézed, az iMacen lenyűgözően mutat minden.

1080p FaceTime HD-kamera.
Pompás premier plán.
Ez minden idők legcsúcsabb Mac-kamerarendszere. Megdupláztuk a felbontást, hogy még élvezetesebbek legyenek a videohívásaid.2 A nagyobb érzékelő több fényt enged be. Az M1 fejlett képjel­feldolgozó egysége (ISP) pedig nagymértékben javítja a képminőséget.

Az M1 chip képjelfeldolgozó egysége számítási műveletekkel javítja a videók képminőségét. Lépések egész sora rejlik a lenyűgöző videofelvételek mögött. Az iMaced minden egyes képpontot elemez és feljavít, másodpercenként billiónál is több műveletet végezve. A fejlett zajcsökkentő algoritmusoknak köszönhetően sokkal tisztább a kép. A tónusleképezés kiszélesíti a dinamikatartományt, így a világos és a sötét részek is részletgazdagabbak. És mindez együttműködik az M1 chipbe épített Neural Engine-nel, ami intelligensen korrigálja az expozíciót és a fehéregyensúlyt, hogy minden megvilágítás előnyös legyen számodra.

Stúdióminőségű mikrofonok.
Élmény beszélgetni.
Akár egy barátoddal videocsetelsz, akár az új számodat vagy podcastodat veszed fel, az iMac mikrofonjai gondoskodnak róla, hogy mindig hangosan és kristálytisztán hallatszódjon a hangod. A stúdióminőségű három­mikrofonos rendszert úgy terveztük, hogy csökkentse a visszhangot. Így természetesebb élmény lesz beszélgetni, és ritkábban vágtok majd egymás szavába. A nyalábformáló technológia segít, hogy a mikrofonok ne vegyék fel a háttérzajt, ami azt jelenti, hogy mindenki téged fog hallani – nem a környezetedet.

Hat hangszórós audiorendszer.
Betölti a teret.
Az iMac lenyűgöző hangzással tölti be a teret. Két pár rezgéskioltó mélynyomó gondos­kodik róla, hogy a gazdag, mély basszusok meg­szólalásakor se keletkezzenek nemkívánatos rezgések. A két mélynyomópárt egy-egy nagy teljesítményű magassugárzó egészíti ki. Az eredmény: erőteljes, részletgazdag hang­tér, amely új szintre emeli a zenehallgatás és a filmnézés élményét.


M1 és Big Sur.
A nagy teljesítmény óriási erőt ad.
Az M1 a legerősebb chip, amit valaha készítettünk. A macOS Big Sur pedig a világ legfejlettebb asztali operációs rendszere. Együtt új szintre emelik a teljesítményt, a hatékonyságot és a biztonságot az iMacben. Az egész rendszer simán, gördülékenyen és dinamikusan fut. Az iMac hihetetlenül gyorsan ébred fel alvó módból, az appok pedig egy szempillantás alatt elindulnak. A normál 21,5 hüvelykes iMac-modellnél akár 85 százalékkal nagyobb CPU-teljesítményével és akár kétszer gyorsabb grafikájával töredéknyi idő alatt fordíthatod le a programkódokat az Xcode-ban, az Affinity Photo appban pedig valós időben szerkesztheted fotóidat.3 Melegedés és zaj nélkül birkózik meg a legnehezebb feladatokkal is. Szoftver, hardver és chip egymásnak teremtve. Ebből ered az elképesztő hatékonyság.

 

átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Nettop

Asus PN50-BBR748MD-CSM

 • Operációs rendszer: NoOS
 • Processzor: AMD Ryzen 7-4800U
 • Chipset: AMD Chipset
 • Memória órajel: 2400 Mhz
197 740 Ft
Kedvencekhez
  A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!