Iskolakezdési akció!
Iskolakezdési akció!

Apple TV HD 32GB (2021)

 • Gyártói cikkszám: mhy93mp/a
 • 12 hónap garancia
Népszerű
58 890 Ft
Kedvencekhez
Készleten / Raktáron
Rövid leírás:
 • USB port: Van
 • HDMI kimenet: Van
 • Kompozit video kimenet: Nincs
 • Digitális audiokimenet (optikai): Nincs
 • LAN port: Van

Élvezetesebb tévézés.

Az új Apple TV HD összehozza a kedvenc Apple készülékeiddel és -szolgáltatásaiddal mindazt, ami a legjobb a tévézésben. Az otthonod megtelik elragadó élményekkel és minőségi szórakozással.
- A legjobb TV‑műsorok és filmek.
- Az Apple-élmény. Nagy képernyőn.
- Precíz irányítás az új Apple TV Remote-tal.

Minden, ami TV. És egyre több.
Kapcsold be a kikapcsolódást. A kosztümös filmektől a népszerű sorozatokig mindig találsz valami kedvedre valót az Apple TV HD-val. Válogathatsz az Amazon Prime Video, a Netflix, az iTunes és a MUBI app tartalmai közül, az Apple TV+-on pedig megnézheted a kritikusok által elismert Apple Originals sorozatokat és filmeket.

Apple TV app
Apple Originals sorozatok és filmek az Apple TV+ műsorán. Több ezer megvásárolható vagy kölcsönözhető film. Minden, ami tévé. Egyetlen alkalmazásban.

Ez a távirányító lekörözi a többit

Az új Apple TV Remote érintésérzékeny kattintófelülete gyors, gördülékeny, precíz irányítást tesz lehetővé.
- Egy kattintással egyszerűen böngészhetsz a műsorok között az Apple TV appban.
- Egy kattintással egyszerűen böngészhetsz a műsorok között az Apple TV appban.
- A külső gyűrűn körkörös mozdulattal előre- és visszatekerve könnyedén meg­ta­lál­ha­tod a keresett jeleneteket.

Apple TV+
Nézz kritikusok által elismert sorozatokat, lebilincselő drámákat, korszak­al­ko­tó doku­men­tum­fil­me­ket, gyerek­műso­ro­kat és víg­játé­ko­kat, és élvezd a havonta bővülő új Apple Originals tartalmakat.

Apple Music
Több mint 75 millió dal mellett a legjobb előadók videoklipjeit is megtalálod a 80-as évektől napjainkig – mindezt az Apple TV 4K-n. Dalszöveg nézetben szóról szóra követheted és az előadóval együtt énekelheted kedvenc dalaidat.

Apple Arcade
Az Apple TV HD‑val magával ragadó, nagy képer­nyős él­mény az Apple Arcade összes játé­ka a fej­törők­től a mágikus kül­de­té­se­ken át a vég­te­len futós játékokig.
Az Apple Arcade több felhasználóval is használható, így jobban követheted az elért szinteket, a ranglistákat és a meghívásokat – és bármikor lehet játékost váltani.
A kedvenc kontrollereid közül többfélét is csatlakoz­tathatsz az Apple TV HD-hoz, így például PlayStation- és vezeték nélküli Xbox-kontrollerrel is használhatod.

Még nagyobb nagy képernyős élmény.

Hangmegosztás Teljes hangerővel. Néma csöndben.
A Hang megosztása funkcióval akár két pár AirPodsot is csatlakoz­tathatsz az Apple TV HD-hoz, így akkor is nézhetitek a kedvenc filmjeiteket és sorozataitokat, amikor a gyerekek már lefeküdtek – a leghangosabb robbanások, sikolyok és kiáltások sem fogják megzavarni az álmukat.

Mindig kéznél az irányítás.
Az iPhone-od zárolt képernyőjén és Vezérlőközpontjában megjelenő, kényelmes beépített vezérlőkkel egyszerűen kezelheted a lejátszást, a szüneteltetést, az előre- és visszapörgetést, illetve szabályozhatod a tévé hangerejét.

Kipp-kopp. Ki az? HomeKit.
Kövesd élőben, hogy mi történik a bejárati ajtód előtt. Állítsd át a termosztátot. Nézd meg, hogy minden ajtót bezártál-e. Az iPhone-od vagy iPaded Otthon alkal­mazásában akár külön szcenáriót is létrehozhatsz az esti mozizáshoz, ami egyszerre kapcsolja be a tévét, veszi vissza a világítást, és engedi le az árnyékolót.

AirPlay Bármit megoszthatsz a nagy képernyőn.
Az AirPlayjel teljes felbontásban oszthatod meg az Apple TV HD-val az iPhone-odon és az iPadeden tárolt legújabb filmeket, a nyaraláson készült fotókat, sőt akár videókat is.

Mindenkinek lehet saját tévéje.
A Vezérlőközpont több felhasználót is tud kezelni, így minden családtag gyorsan megtalálja a neki tetsző műsorokat. Családtagonként személyre szabott a következőként lejátszandók listája, a videó- és zenegyűjtemények, az ajánlások és minden más.

Mosolyogj, benne leszel a tévében.
Gyönyörködj a fotóidban, videóidban és a megosztott albumokban nagy képernyőn. Az Emlékek funkció auto­ma­ti­ku­san gyűjteményekbe rendezi a legjobbakat, az Apple TV HD-n pedig megnézheted őket.

App Store Bőven találsz néznivalót.
Az App Store mindenkinek tartogat valamit az Apple TV HD-n. Vár több ezer sport-, fitnesz- és kicsiknek szóló app, és a játékok táguló univerzuma.

 

átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Projektor

Epson EH-TW7000

 • Kijelző technológia: 3LCD
 • Felbontás: 1920x1080
 • Fényerő: 3000 ANSI Lumen
 • Kontrasztarány: 40000:1
402 590 Ft
Kedvencekhez
  A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!