Tisztelt vásárlóink!

Dohány utcai üzletünk 2024.06.14-én (Pénteken), ideiglenesen bezár!
Ezt kővetően rendeléseiket csak a Nagy Lajos király útja 24. szám alatti átvevőponton tudják átvenni!
Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendeléseik leadása során!

Bezárás

COLOP E-Mark Go Mobile Printer White

  • Gyártói cikkszám: 164238
  • 24 hónap garancia
68 450 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  • Felbontás: 600 dpi
  • Színes nyomtatás: Igen
  • USB port: Nem
  • Hálózati nyomtatás: Nem
600dpi, Színes, Wifi

Gyerünk... nyomtassunk.
Többszínű lenyomatok számos különböző felületen.

Mind a nyomtatót, mind az e-mark go alkalmazást azzal az egyértelmű céllal fejlesztették ki, hogy rendkívül intuitív és egyszerű kezelhetőséget kínáljon, amely ugyanakkor maximális kreativitást és egyediséget tesz lehetővé.

A tintasugaras technológián alapuló e-mark go lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többszínű lenyomatokat készítsenek szinte bármilyen nedvszívó felületre, például papírra, kartonra, parafára, textilre, fára, kőre, bőrre és még sok más felületre. A kreatív társ, amely minden kézitáskában elfér, az új, kategóriájában legjobb e-mark go alkalmazáson keresztül vezérelhető, amelyben egyedi motívumok tervezhetők. Az Ausztriában kifejlesztett és gyártott e-mark go már elnyerte a rangos német innovációs díj 2022 arany fokozatát.

"Ahelyett, hogy egy lapot vagy papírt helyezne be, egyszerűen csak ráhelyezi egy felületre. Ez rendkívül kényelmessé teszi a használatát, és teljesen új lehetőségeket teremt az alkalmazásban is. Mindenki számára praktikus eszköz, amely könnyen használható és tökéletesen illeszkedik a barkácsolási trendbe" - olvasható a zsűri indoklásában.

Hasznos kiegészítők és fogyóeszközök egészítik ki a sokoldalú nyomtatási mindenest.

Bullet Journaling
Az e-mark go tökéletes eszköz egyedi bullet journálok készítéséhez. Mint egyetlen más eszköz sem, ez a mobil nyomtató pillanatok alatt műalkotássá változtat egy egyszerű fehér naplóoldalt. Nyomtathat közvetlenül a naplójába, vagy gyönyörű címkéket készíthet és ragaszthat bele.

Szalagnyomtatás
Az e-mark go a szalagvezető segítségével szalagokra nyomtatja az egyedi dizájnodat. Még speciálisan bevont szalagot is kínálunk, amely vízállóvá teszi a lenyomatot. Készítsen szalagokat virágcsokrokhoz, készítsen saját, rendkívüli cipőfűzőt tornacipőjéhez, vagy tervezzen pántot mobiltelefonja tokjához. Az e-mark go számos lehetőséget nyit meg, hogy színt és egyéniséget vigyen életmódjába.

Címkekészítő
Használja végtelen címkegyűjteményünket, hogy egyetlen mozdulattal több címkét is létrehozzon. Válasszon a fehér, átlátszó vagy textilcímkék közül, amelyek a ruhadarabokra vasalhatók, hogy a lenyomat mosásálló legyen.

Jelek és címkék nyomtatása
Az e-mark go sok más lehetőség mellett tábla- és címkenyomtató is. A vonalzó segítségével tökéletesen elhelyezheti a lenyomatot ezeken a keskeny felületeken.

Nyomtatás textíliákra
Nyomtasson közvetlenül és teljes színben textilanyagból készült tornacipőire. Néhány mozdulattal létrehozhatja egyedi tornacipő-designját, amely garantáltan senki másnak nincs meg. Használjon rögzítő spray-t, hogy a lenyomat vízálló legyen.

Nyomtatás szinte minden nedvszívó felületre
Nyomtasson fára, textilre, parafára, kőre, tollra. Megannyi lehetőség.


Specifikáció

Felbontás600 dpi
Színes nyomtatásIgen
USB portNem
Hálózati nyomtatásNem
LCD kijelzőNem
WifiIgen
BluetoothNem
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Toner

Samsung CLT-K406S Black toner

  • Adatok: 1500 oldal, CLP-365, CLX-3305, CLX-3305FN, CLX-3305FW, SL-C410W, SL-C460FW
20 800 Ft
Kedvencekhez
    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!