Tisztelt vásárlóink!

Dohány utcai üzletünk 2024.06.14-én (Pénteken), ideiglenesen bezár!
Ezt kővetően rendeléseiket csak a Nagy Lajos király útja 24. szám alatti átvevőponton tudják átvenni!
Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendeléseik leadása során!

Bezárás

Hoover HF322TH 011 vezeték nélküli álló porszívó

  • Gyártói cikkszám: 39400985
  • 12 hónap garancia
95 890 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  • Típus: Porszívó
Porszívó

HF300
Az új Hoover HF300 direkt impulzusos motorral rendelkezik, amely hatékony teljesítményt nyújt a por és törmelék felszívásakor. A motorizált szívófej integrált keféje megakadályozza, hogy a haj és szőrszálak a porszívózás során a forgókefe köré tekeredjen. A Dual LED lámpák lehetővé teszik a rejtett por és szennyeződések megtalálását minden padlón és egyéb felületeken a tökéletes tisztaság érdekében.

HATÉKONY TELJESÍTMÉNY A DIREKT IMPULZUSMOTORRAL
A direkt impulzusú motort úgy fejlesztettük ki, hogy egyenletes teljesítményt nyújtson, és amely 80 000 fordulat / perc sebességgel forog miközben 65 AW szívóteljesítményt biztosít, garantálva a hatékony por és törmelék felszívódását minden padlófelületen.

AGILIS ÉS MANŐVEREZHETŐ
Rendkívül mozgékony és egyszerűen kezelhető. A H-FREE 300 szépen siklik a bútorok körül és alatt is. Váltson a 90º és a 180º közötti tisztítási szög között egy csuklómozdulattal a tárgyak körül és a sarkok tisztításához, könnyedén elérve a keskeny tereket is.

TÖKÉLETES LÁTHATÓSÁG
A frontális DUal LED lámpáknak és a kézi porszívó részen található AUTO LED-lámpának köszönhetően a Dual LED DustLocator segít megtalálni a rejtett port az padlókon és magas felületeken, például a könyvespolcokon és a bútorok tetején.

ELÜLSŐ VILÁGÍTÁS
Az elülső nagy LED csík lehetővé teszi, hogy a takarítás során tisztán láthatóak legyenek a szennyeződések a padló sötét részein, mint például a kanapék, ágyak alatti részek, vagy a sötét sarkokban.

PARK&GO*
Szükség esetén a H-FREE 300 függőleges helyzetbe állítható, hogy kényelmesen kezelhesse a gyors feladatokat.
*Amikor a porszívót használják és felügyelik, ideiglenesen függőleges helyzetben 'parkolhat' a kemény padlón. Ha azonban a felügyelet nélkül hagyják, a porszívót minden esetben ki kell kapcsolni.

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS
Stressz mentes takarítás időveszteség nélkül a gyors karbantartási lehetőségeknek köszönhetően. A beépített fésűvel ellátott motorizált szívófej megakadályozza, hogy a haj a forgókefe köré tekeredjen, a praktikus felső burkolat pedig könnyű hozzáférést biztosít hozzá.

ÉLVEZZE A VEZETÉK NÉLKÜLI TAKARÍTÁST
A H-FREE 300 lítium akkumulátor akár 40 perc üzemidőt biztosít automatikus üzemmódban nem motorizált eszközökkel, és 25 percet normál módban, motorizált szívófejjel.

GYORS TÖLTÉS
Töltse fel teljesen a H-FREE 300 készüléket mindössze 2,5 óra alatt. A töltéshez egyszerűen csatlakoztassa a töltőt az akkumulátorhoz. Alternatív megoldásként eltávolíthatja az akkumulátort, és bármilyen konnektorhoz csatlakoztathatja a kényelmes töltés érdekében. Az akkumulátor LED-kijelzővel is rendelkezik, amely mutatja, hogy mikor van ideje feltölteni azt, vagy mikor áll készen a használatra

ÉRINTŐSZABÁLYOZÁS
Kényelmes érintőgombbal állíthatja be a szívóerőt, mindezt egyetlen érintéssel a tisztítási igényeknek megfelelően.

BÁRHOL TÖLTHETŐ
A töltéshez egyszerűen csatlakoztassa a H-FREE 300 készülék akkumulátorát az áramforráshoz. Alternatív megoldásként vegye ki az akkumulátort, és csatlakoztassa bármelyik hálózati aljzathoz a kényelmes töltés érdekében. A LED-jelzővel ellátott akkumulátor mutatja, mikor van ideje újratölteni, és mikor áll készen újra a használatra.

PRAKTIKUSSÁG
Többé nem kell cserélni a forgókeféket a különböző padlótípusoknak megfelelően. Az egyedülálló kefe puha és kemény sörtéinek keveréke lehetővé teszi minden típusú kemény padló, parketta és szőnyeg hatékony tisztítását.

BÁRHOL HASZNÁLHATÓ
Extrém szívóerő! A HF300 fő motorizált szívófejjel van felszerelve, és egy egyedi forgókefével, hogy felszívja a finom- és nagyméretű por- és törmelkigeészítők segítenek elérni a szűk helyeket és a padló feletti takarítást is gyerekjátékká teszik.

Specifikáció

TípusPorszívó
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Projektor

Yaber K1

  • Kijelző technológia: LCD
  • Felbontás: 1920x1080
  • Fényerő: 650 ANSI Lumen
  • Kontrasztarány: 10000:1
139 230 Ft
Kedvencekhez
    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!