Lexmark B2338adw mono MFP

 • Gyártói cikkszám: 36SC650
 • 12 hónap garancia
NépszerűAkciós
94 990 Ft
92 900 Ft
Kedvencekhez
Készleten / Raktáron
1 darab
Rövid leírás:
 • Nyomtató típusa: Lézer nyomtató
 • Színes nyomtató: Nem
 • Szkenner / Fénymásoló: Van
 • Fax: Van
 • Kétoldalas nyomtatás: Manuális
 • Maximális papírméret: A4
 • Felbontás (fekete-fehér): 1200 x 1200 dpi

A Lexmark MB2338adw akár 36 oldal/perc sebességgel nyomtat, és faxolási, automatikus lapadagoló és másolási funkcióval, valamint az egyszerű és biztonságos csatlakoztatás érdekében Wi-Fi-kapcsolattal is rendelkezik.

Energiatakarékosság
Minden wattból kihozhatja a maximumot olyan energiatakarékossági funkciókkal, amelyek csökkentik az áramfogyasztást mind a nyomtató aktív, mind alvó módjában. Az alacsonyabb beégetési hőmérséklet és a processzormagok terhelés alapján történő automatikus kezelése révén a készülék megfelel az ENERGY STAR 2.0 előírásainak. Ez nemcsak a bolygónknak jó, hanem az ön költségvetésének is.

Sokoldalú hordozókezelés
Nyomtasson bármit, amit szeretne, a kívánt méretben. A csomag részét képező papírtálca A6-tól Legal méretig állítható, míg a 100 lapos többfunkciós adagolóba kisebb hordozók és borítékok is helyezhetők, hogy még több kialakításbeli és kimeneti lehetőség legyen elérhető.

Vezeték nélküli kényelem
Az USB- és a gigabites Ethernet-kapcsolat csak a kezdet. A standard Wi-Fi-kapcsolat kényelmes és biztonságos csatlakoztathatóságot biztosít, míg a Lexmark Mobile Assistant alkalmazás gyors és egyszerű, mobileszközről végezhető beállítást tesz lehetővé.

Többmagos teljesítmény
Az 1 GHz-es kétmagos processzornak és az alap 1 GB memóriának köszönhetően a faxolási, nyomtatási, másolási és beolvasási feladatok kombinációját végezheti el egyszerre a maximális hatékonyság érdekében. És biztos lehet benne, hogy a képekkel, diagramokkal és apró betűkkel telitűzdelt fájlja az ön elképzeléseinek megfelelően néz majd ki a nyomtatás során.

Mindig használatra kész

A biztonsági megoldások teljes palettája
A Lexmark termékbiztonsággal kapcsolatos átfogó megközelítése jellemzi mind a tervezést, mind a mérnöki munkát a teljes termékportfóliónkra vonatkozóan. Biztonsági funkcióink segítenek megvédeni az adatait – a dokumentumban, az eszközön, a hálózaton és minden köztes ponton. Nem csoda tehát, hogy a Keypoint Intelligence – Buyers Lab a Lexmarknak ítélte a neves BLI PaceSetter díjat a „Dokumentumbeolvasás biztonsága” kategóriában.* Ráadásul ez a Lexmark termék lehetővé teszi, hogy készen álljon a GDPR-re.

 

átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Patron

Epson T9441 Black

 • Adatok: 3000 oldal, 35,7ml, WF-C5790DWF, WF-C5210DW, WF-C5290DW, WF-C5710DWF
15 730 Ft
Kedvencekhez
Toner

Canon CRG 046 Black toner

 • Adatok: 2200 oldal, LBP653Cdw, LBP654Cdw, LBP654Cx, MF731Cdw, MF732Cdw, MF733Cdw, MF734Cdw, MF735Cdw, MF735C
28 190 Ft
Kedvencekhez
  A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!
  Support