Logitech Brio 505 Webkamera Graphite

  • Gyártói cikkszám: 960-001459
  • 36 hónap garancia
44 510 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  • Digitális zoom: Van
  • Mikrofon: Van
Video:Full HD, Mic, USB Type-C, Autófókusz, Fotó:4Mp

EGYSZERŰSÍTSE LE A HIBRID MEGBESZÉLÉSEKET
Könnyű, plug-and-play rendszerű, hibrid megbeszélésélményt nyújt. Az üzleti webkamerák piacvezetője által kifejlesztve és olyan platformokhoz tanúsítva, mint a Microsoft Teams, a Google Meet és a Zoom, a Brio 505 bolondbiztos videómegbeszéléseket tesz lehetővé.

ÜZLETI HASZNÁLATRA KÉSZÜLT
A Brio 505 kompatibilis a legtöbb videókonferencia-platformmal, továbbá rendelkezik Microsoft Teams, Google Meet és Zoom minősítéssel.

PLUG-AND-PLAY RENDSZERŰ MEGOLDÁS
Biztosítson egyszerű, gond nélküli értekezleti élményt az alkalmazottaknak egy olyan bolondbiztos webkamerával, amelyet bárki könnyedén beállíthat és használhat.

Automatikus megvilágítás
A Brio 505 RightLight 4 automatikusan alkalmazkodik bármilyen megvilágításhoz, így a felhasználók még rossz fényviszonyok között is természetesnek tűnnek.
Az elmosódott háttér a legtöbb videókonferencia-platformon létrehozható.

Kiváló képminőség
A teljes HD 1080p felbontás és az MI-alapú arcképkorrekció éles képminőséget biztosít, így mindenki tisztán látható.

Duál zajszűrő mikrofon
A Brio 505 a háttérzajok kiszűrésével erősíti a kollégák hangját.

Beépített magánszféravédő fedél
A beépített, könnyen kezelhető magánszféravédő fedél teljesen elzárja a kamerát, ha a felhasználó nem szeretné, hogy lássák.

Megjelenítési üzemmód
Megjelenítési üzemmóddal Az alkalmazottak fizikai tárgyakat mutathatnak be a videóhívás során úgy, hogy lefelé fordítják a kamerát, mellyel vázlatokat, félkész műveket vagy egyéb tárgyakat prezentálhatnak. Töltse le az ingyenes Logi Tune szoftvert az értekezlet élményének fokozásához.

Automatikus képkivágás
RightSight 4 automatikus képkivágás (ehhez a funkcióhoz a Logi Tune letöltése és használata szükséges, a Logi Tune nem érhető el a Chrome OS számára) a kameraképet középen tartja, így az alkalmazottak állhatnak és mozoghatnak a megbeszélések alatt anélkül, hogy kilépnének a képből. Töltse le ingyenesen a Logi Tune-t az értekezlet élményének fokozásához., például a RightSight automatikus képkivágás révén (ehhez a funkcióhoz a Logi Tune letöltése és használata szükséges, a Logi Tune nem érhető el a Chrome OS számára).
A legújabb információkat a RightSight elérhetőségéről a kompatibilitási lapon találja.

TELJESÍTMÉNY MAXIMALIZÁLÁSA. MEGSZAKÍTÁSOK MINIMALIZÁLÁSA.
Támogassa a hibrid munkaerőt, állítsa be az összes tárgyalótermét egy helyen, és tartsa a Logitech videós együttműködési eszközeit biztosan működőképesen és naprakészen a Sync segítségével. Kövesse figyelemmel a szobákat, eszközöket és perifériákat bárhonnan, és oldja meg a problémákat, mielőtt azok kihatással lennének a megbeszélésekre.

AZ ÉLMÉNY TESTRESZABÁSA
Uralja a videóértekezlet-élményt, bárhol is jár. Biztosítsa a képernyőn megjelenő webkamera és mikrofonos fejhallgató beállításainak segítségével, hogy mindig úgy jelenjen meg és szólaljon meg, ahogy szeretne. Továbbá tartsa naprakészen eszközeit, és csatlakozzon a megbeszélésekhez egyetlen kattintással.

FENNTARTHATÓSÁG A LOGITECHNÉL
A Logitech elkötelezett egy fenntarthatóbb világ iránt. Aktívan dolgozunk környezeti lábnyomunk csökkentésén és a közösségi változások gyorsításán.

Specifikáció

Digitális zoomVan
MikrofonVan
Tömeg180 g
USB csatlakozóVan
Vezeték nélküliNem
Videófelbontás1920 x 1080
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!