Logitech C920e Webkamera Black

  • Gyártói cikkszám: 960-001360
  • 36 hónap garancia
Népszerű
42 420 Ft
Kedvencekhez
Üzletünkben jelenleg technikai problémák miatt a bankkártyás fizetés nem lehetséges!
Megértésüket köszönjük!
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  • Mikrofon: Van
  • Tömeg: 220 g

Video:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz

JÓL NÉZ KI. MINDENÜTT.

A C920e egy bárhol használható, HD 1080p felbontású webkamera, amely felülmúlja a legtöbb laptop által nyújtott videó és hang minőségét. Alakítson ki a nagy mértékű telepítéshez ideális áron elérhető professzionális minőségű videós együttműködést.

ÖN. TÖKÉLETESEN KERETBE FOGLALVA.

A C920e ideális a személyek megjelenítésére jól kiegyensúlyozott keretben. A rögzített 78°-os látószög éppen megfelelő szögben rögzíti a felhasználót és környezetét, miközben elegendő helyet biztosít a projektek és egyéb érdeklődésre számot tartó elemek vizuális megosztásához.

AKTIVÁLJA A MIKROFONOKAT, AMIKOR SZÜKSÉGES

A C920e a Logi Tune asztali alkalmazással egyszerűen engedélyezhető duál integrált irányítatlan mikrofont tartalmaz. Az aktivált mikrofonok optimalizálásának köszönhetően akár egy méteres távolságból is tisztán rögzítik a hangot.

A KÉP AUTOMATIKUS ÉLESEN TARTÁSA

A beépített HD autofókusz biztosítja, hogy a videóhívások közben a felhasználó tisztán legyen látható. A C920e az automatikus megvilágításkorrekcióval együttműködve biztosítja a felhasználó optimális megvilágítását minden videóértekezlet alatt.

VEGYE KEZÉBE AZ IRÁNYÍTÁST A TUNE ASZTALI ALKALMAZÁSSAL

A Logi Tune asztali alkalmazás egyszerűsíti a személyes eszközök vezérlését és testreszabását a kijelölt típusokon, köztük a C920e webkamerán. A minialkalmazás a zavartalan videós együttműködés érdekében feltűnés nélkül működik a képernyőn, ideértve a C920e duál integrált mikrofon aktiválását, a zoom vezérlését, színmódosítást és a belső vezérlőprogramok frissítéseinek egyszerű letöltését.

Specifikáció

MikrofonVan
Tömeg220 g
USB csatlakozóVan
Vezeték nélküliNem
Videófelbontás1920 x 1080
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!