Logitech G910 Orion Spectrum ANGOL (920-008017)

  • Gyártói cikkszám: 920-008017
  • 12 hónap garancia
50 790 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Dohány utcai üzletünkben
Készleten / Raktáron
1 darab
Nagy Lajos király útján lévő üzletünkben
Rendelésre
A termék várható beérkezése általánosságban 1 munkanap.

    ANGOL BILLENTYŰZET KIOSZTÁS!

    Logitech G910 Orion Spectrum

    A legmagasabb szintű teljesítmény, mérnöki munka és kialakítás. A G910 programozható G-gombokat, LIGHTSYNC RGB-megvilágítást, Romer-G Tactile kapcsolókat, beépített kéztámaszt és sok mást tartalmaz.

    . ROMER-G TACTILE
    A profi e-sportokhoz a legjobb választást jelentő Romer-G kapcsolók halk és pontos mechanikus teljesítményt nyújtanak, hihetetlenül érzékenyek és elképesztően tartósak. A G910 ötvözi a tapintható változatot az észrevehető működtetési visszajelzéssel.

    . LIGHTSYNC RGB
    A LIGHTSYNC RGB-világítás reagál a játékokban történő eseményekre, beleértve a billentyűkombinációk automatikus kiemelését. A megvilágítás erősségét és színét a stílusához, rendszeréhez és környezetéhez szabhatja. Körülbelül 16,8 millió szín közül választhat, és összehangolhatja a megvilágítási animációkat és hatásokat az egyéb Logitech G eszközeivel. A Logitech G HUB használatával mindet gyorsan és könnyen testre szabhatja.

    . PROGRAMOZHATÓ G-GOMBOK
    Kilenc célorientált G-gomb, amely egyéni makrókkal és alkalmazáson belüli parancsokkal programozható. Hajtson végre összetett műveleteket egyszerűen és gyorsan, egyetlen gombnyomással. A testreszabhatóság és a kényelem érdekében a G-gombok hozzárendelése játékonként és alkalmazásonként változtatható. A profilok, makrók, parancsok és egyebek egyszerű beállítására és felügyeletére használja a Logitech G HUB.

    . ARX MÁSODIK KÉPERNYŐ
    Az Arx Control alkalmazás egy második képernyő funkciót épít be a G910 billentyűzetbe. Okostelefonján vagy táblagépén megjelenítheti a játék állását és a lényegesebb rendszerstatisztikákat. A támogatott játékokhoz játékvezérlést is hozzáadhat. A G910 intelligens dokkoló az iOS® és Android rendszerű mobilkészülékek többségéhez használható. Töltse le az Arx alkalmazást az Apple vagy az Android áruházából, majd töltse le az G HUB a játékon belüli csatlakozáshoz.

    . KÜLÖN MÉDIAVEZÉRLŐK
    Vegye kezébe zenéi és videói irányítását a külön médiavezérlőkkel (lejátszás, szünet, némítás, zeneszám/jelenet kihagyása). A beépített görgetőkerékkel könnyedén, egyetlen érintéssel módosítható a hangerő.

    . 113 BILLENTYŰS KIHAGYÁS ELLENI VÉDELEM (ANTI-GHOSTING)
    Megbízhatóan érzékeli a bevitelt még a legstresszesebb játékmenetben is. G910 a billentyűzet minden egyes billentyűjéhez kihagyás elleni védelemmel rendelkezik.

    . TARTÓS KÉNYELEM
    A G910 tervezésében fő szempontot játszott a támogatás és a kényelem a hosszan tartó játék során. A billentyűsapka UV elleni védőbevonatot tartalmaz az ujjtól származó szennyeződések és a kopás elleni védelem érdekében. Az egyetlen hatalmas beépített kéztámasszal természetesebb pozícióban tarthatja a kezét közelebb a billentyűkhöz. Az állítható lábak alkalmazkodnak a különböző kézméretekhez és gépelési és játékstílusokhoz.

    átlagos értékelés
    0
    0 értékelés alapján
    Legyél Te az első, aki értékelést ír!

    Ajánlott termékek

    Monitor

    Asus 31,5" ROG Strix XG32VC LED

    • Kijelző méret: 31,5 "
    • Felbontás: 2560x1440
    • Kontrasztarány: 3000:1
    • Fényerő: 400 cd/m2
    204 550 Ft
    Kedvencekhez
      A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!