Logitech G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (PS4/PS5/PC)

  • Gyártói cikkszám: 941-000149
  • 24 hónap garancia
111 170 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  • Force Feedback: Van
  • Gombok száma: 15
Kormány/pedál szett, PC/PS4, USB, Kormányváltó, Három pedálos, Vibrációs funkció

ÉREZZE, MILYEN LESZ A VERSENYZÉS JÖVŐJE

Ismerje meg a versenykormányok következő generációját. A csúcsminőségű Logitech G kivitelt átterveztük, hogy belenyúljon a játék fizikájába, példátlan élethűséget teremtve. Érezze a dugattyúk pumpálását, a kavics csikorgását és minden irányváltást, kisodródást, hajtűkanyart úgy, ahogyan korábban sohasem.

TRUEFORCE KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS SZIMULÁCIÓ

A műterhelés-technológia terén a legújabb újításunk közvetlenül a játékbeli szimulációs motorokhoz és a játékok fizikájához kapcsolódik, hogy élethűbb, valós idejű reakciókat adjon. A visszajelzés frekvenciatartománya is nőtt a korábbi generációkhoz képest drámai mértékben feljavított részletesség és élethűség érdekében.

ZÁRT HURKÚ MOTORVEZÉRLÉS

A megfelelő áramerősség jelenti a megfelelő nyomatékot. A G23 fejlett belső vezérlőprogramja figyeli a kormánykerék motorjain átfolyó áram erősségét, és folyamatosan úgy szabályozza a feszültséget, hogy az megfeleljen a játék fizikája szerinti kimenőjeleknek. Az alapértelmezett beállításokon túllépve a G923 hajszálpontos vezérlést és páratlan élethűséget nyújt.

NAGYOBB VONÓERŐ KEVESEBB FÜST

Startoljon el a támogatott játékokban tisztábban és gyorsabban a rajtvonalról a programozható kettő tengelykapcsolós indulássegítővel.

VERSENYZÉSHEZ KÉSZÜLT

A klasszikus kialakítás – korszerűsítve. Az új színek, a minőségi szálcsiszolt fém, az autós stílusú varrott bőr és a polírozott pedálok szemet gyönyörködtető kinézetet kölcsönöznek a G923-nak. A forma a funkciónak van alárendelve, középen egy beépített emblémával és forgótárcsával.

KORMÁNYKERÉKEN ELHELYEZETT KEZELŐSZERVEK

Teljes Xbox Series X|S or Xbox One - vagy PS4-kezelőszervkészlet van közvetlenül a kormánykerékre ráépítve. Mindegy, hogyan versenyez, minden parancs közvetlenül a keze ügyébe esik.

24 PONTOS VÁLASZTÓTÁRCSA

Vonóerő, nyomaték, fékerő – mindegyik egy felhasználó által vezérelt belső tárcsával állítható be.

PROGRESSZÍV FÉKPEDÁL

Gyorsabb reakció, nagyobb pontosság. A nem lineáris működésű fékpedál a nyomásérzékeny fékrendszereket imitálja az élethű versenyélmény érdekében. A pedálok felülete átállítható a sarok-lábujj-mozgatással történő működtetés és a még pontosabb vezérlés érdekében.

BEÉPÍTETT FORDULATS ZÁMMÉRŐ

Beépített többszínű LED mutatja a támogatott játékokban a fordulatszám-tartományt. Lássa közvetlenül a látómezejében, mikor lép a piros
tartományba.

VÁLTÁS GYORSÍTÓFOKOZATBA

A legteljesebb versenyélmény eléréséhez. használjon külön sebességváltót. A rövid úton járó, 6 fokozatú, „H” elrendezésű váltóval, amelynél a hátramenet lenyomva kapcsolható), a Logitech G Driving Force váltó olyan társ a vezetésben, amelyet nem fog egyhamar elfelejteni.


Specifikáció

Force FeedbackVan
Gombok száma15
KompatibilitásPC
Playstation 4
Playstation 5
Xbox One
Xbox Series X/S
KormányváltóVan
PedálHárom pedálos
Sebességváltó modulNincs
Vezeték nélküliNem
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Mikrofon/Fülhallgató

Dell WH1022 Stereo Headset Black

  • Csatlakozó: USB
  • Frekvencia átvitel: 20Hz-20000 Hz
  • Hangrendszer: 2.0
  • Kábel hossza: 1,5 m
14 350 Ft
Kedvencekhez
    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!