Sennheiser HD 560s Headphones Black

  • Gyártói cikkszám: 509144
  • 24 hónap garancia
86 770 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  • Csatlakozó: 3.5mm
  • Egyéb: 6.3mm
  • Frekvencia átvitel: 6-38k Hz
  • Hangrendszer: 2.0
Fejhallgató, 2.0, 3.5mm, 120Ohm, 6-38kHz, Black, 6.3mm

Fedje fel az igazságot a zenéjében.
Az audiofilek manapság már megfontolt céllal figyelik a zenéjüket a készülékek széles skáláján, a fejhallgató-erősítőktől az audio interfészeken át a számítógépekig. A HD 560S a hangok analitikus szerelmesei által elvárt lineáris teljesítményt nyújtja forradalmi szinten, lehetővé téve a hallgató számára, hogy akár a szórakozás, akár a produktivitás érdekében őszintén belepillantson a zenéjébe.

Nyitott fülkagylók a nyitott gondolkodáshoz
A HD 560S nyitott hátú kialakítása a hanghullámok természetes terjedését teszi lehetővé. Az ergonomikus akusztikus finomítás (E.A.R.) technológiát alkalmazó, szöget bezáró meghajtóegység-elhelyezés a hifi hangszórók és a csúcskategóriás hangstúdiók által alkalmazott optimális háromszög alakú hallgatási helyzetet adja vissza. Ez a kombináció széles, tagolt hangszínteret hoz létre anélkül, hogy akusztikus helykezelésre lenne szükség, lehetővé téve a zene természetes változatának meghallgatását úgy, hogy azt a zárt tér műtárgyai nem befolyásolják.

Jellegzetes hang
A HD 560S átalakítók kifejezetten a pontosságra lettek hangolva, az összetevők, a mixek és a médiaformátumok megbízható A/B összehasonlítását kínálva. A teljes frekvenciatartomány őszinte, amelyet lágy, mély basszuskiterjesztés egészít ki, megmutatva azt, amit a közeli hangszórók gyakran csak nehezen tudnak reprodukálni – különösen 20 és 50 Hz között. A teljesen új 120 ohmos jelátalakító membránja speciális polimer keveréket tartalmaz a lineáris kitérés és a 10 Hz feletti fényesség javítása érdekében. A meghajtóegység mágnese rendkívüli energiahatékonyságot biztosít, miközben acélhálós csillapítórendszer gondoskodik a szellőzésről; ez a kombináció mélyebb basszust eredményez, és ezzel párhuzamosan enyhíti a torzítást, amely egyébként befolyásolja a tisztaságot — ezt a különbséget csak a legigényesebb hallgatók tudják értékelni. Akár egy új, nagy felbontású mestert vagy egy retró audofil előerősítőt használ, a HD 560S könnyed és megbízható zenehallgatást tesz lehetővé.

Első a kényelem
Bár a HD 560S hangzása a népszerű HD 660S referenciaszintű DNS-ében gyökerezik, kényelmi felépítése az ultrakönnyű HD 599 készülékünkön alapul. Egy ilyen természetes fejhallgató megérdemli, hogy figyelemelterelés nélkül illeszkedjen a zenehallgató fejére, olyan érzést keltve, “”mintha ott sem lenne””. Még a velúr fülpárnákat is gondosan úgy tervezték, hogy minden érintkezési pontjuk puha legyen. A nyitott, fület körülölelő formatervezés a természetes hangzáson túlmutató előnyökkel is jár—a szellőző párna úgy marad hűvös, hogy egyszer sem kell hozzáérni a viselő füléhez.

Specifikáció

Csatlakozó3.5mm
Egyéb6.3mm
Frekvencia átvitel6-38k Hz
Hangrendszer2.0
Impedancia120 Ohm
MikrofonNem
SzínBlack
TípusFejhallgató
WirelessNem
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Mikrofon/Fülhallgató

Usams EP-43 Headset Black

  • Csatlakozó: USB-C
  • Frekvencia átvitel: 20Hz-20k Hz
  • Hangrendszer: 2.0
  • Impedancia: 32 Ohm
4 030 Ft
Kedvencekhez
Monitor

iiyama 21,5" T2234AS-B1 IPS LED

  • Kijelző méret: 21,5 "
  • Felbontás: 1920x1080
  • Kontrasztarány: 1000:1
  • Fényerő: 350 cd/m2
323 670 Ft
Kedvencekhez
    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!