Iskolakezdési akció!
Iskolakezdési akció!

Targus Multimedia Presentation Remote Red Laser Black/Grey

 • Gyártói cikkszám: AMP09EU
 • 24 hónap garancia
Népszerű
8 240 Ft
Kedvencekhez
Készlet
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!

  Ne bajlódjon vezetékekkel; jelenjen meg, mint egy profi, és távolról irányíthatja számítógépét, egyetlen eszközzel a Targus Multimedia használatával.

  A távirányító 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiájának köszönhetően akár 15 méterről is elérheti a programokat, elindíthatja a böngészőt, beállíthatja a hangerőt, és zenét és videókat játszhat le. A Targus Multimedia lehetővé teszi, hogy a Microsoft PowerPoint vagy az Apple Keynote prezentációra koncentráljon, anélkül, hogy aggódnia kellene a hibák miatt a szabadalmaztatott KeyLock Technology lezárja a nem alapvető gombokat, vagyis nem tudja véletlenül megnyomni őket . Sétáljon, és vezesse a prezentációt a saját tempójában.

  A presenter a megvilágított gombjaival gyenge fényviszonyok között használható. A könnyen kezelhető kurzorvezérlők lehetővé teszik a számítógép elérését, és a prezentáció gördülékeny és hatékony irányítását.

  A mini USB-vevő könnyen tárolható a távvezérlő belsejében, ha nincs használatban a nagyobb kényelem érdekében, így nem fog elveszni vagy megsérülni. Ez a sokoldalú rendszer kompatibilis a Mac-szel, a PC-vel és a netbookokkal, és nincs szüksége speciális illesztőprogramokra vagy szoftverekre.

  átlagos értékelés
  0
  0 értékelés alapján
  Legyél Te az első, aki értékelést ír!

  Ajánlott termékek

  Patron

  Canon CL-41 Color

  • Adatok: 312 oldal, 12ml, iP1100, iP1200, iP1300, iP1600, iP1700, iP1800, iP1800, iP1900, iP2200, iP2500, iP2
  7 570 Ft
  Kedvencekhez
   A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!