TP-Link TL-PA2010KIT AV200 Nano Powerline Adapter

 • Gyártói cikkszám: 0162500124
 • 12 hónap garancia
11 090 Ft
Kedvencekhez
Üzletünkben jelenleg technikai problémák miatt a bankkártyás fizetés nem lehetséges!
Megértésüket köszönjük!
Készleten / Raktáron
1 darab

  A TP-LINK TL-PA2010KIT áramköri jeltovábbítója kihasználja a meglévő elektromos hálózat előnyeit, hogy azon adattovábbítást végez, miközben továbbra is ellátja az elektromos hálózat szerepét. Éppen ezért nincs szükség plusz kábelezésre, a felhasználó csak csatlakoztatja a TL-PA2010KIT-et a fali konnektorba, amivel máris létrehozhat egy hálózati rendszert. Miniatűr kivitelezésének köszönhetően, élvezheti az elhelyezhetőség szabadságát, mivel nem foglal nagy helyet!

  Akár 200Mbps sebesség 300 méteren át

  A továbbfejlesztett HomePlug AV technológiával a TL-PA2010KIT 300 méteres távolságban 200 Mbps maximális sebességű, stabil, gyors adatátviteli hálózatot kínál. Az alapként meglévő, erős AES titkosítással, a TL-PA2010KIT nagyszerű választás, hogy az otthoni hálózatra csatlakoztassa valamennyi készülékét - PC-ktől kezdve a játékkonzolokon és IPTV setup boxon át a nyomtatókig, NAS/külső tárolókig.

  Miniatűr tervezés

  Az apró méretével a TL-PA2010KIT kitűnik a TP-LINK más, 200Mbps Áramkörön működő termékei közül. A csupán 28,5 mm vastag - bár inkább vékony - minőségi, elegáns fehér és szürke színű borítása szinte minden konnektoraljaztba könnyedén illeszkedik, és belesimul a környezetbe.

  Párosító gomb, hogy egyszerűen titkosítsa hálózatát

  Az adaptereken a "Pair", vagyis Párosító gomb lenyomásával perceken belül és akadálymentesen áramköri jeltovábbítós hálózatot alakíthat ki, valamint és titkosíthatja azt 128 bites AES szabvánnyal. Ilyen egyszerű!

  1. Csatlakoztassa a konnektorba az adaptert
  2. Kössön össze egy eszközt és az adaptert Ethernet kábellel
  3. Nyomja meg a párosító gombot - és kész is!

  Csökkenti az energiafelhasználást akár 75%-kal

  A TL-PA2010KIT egy új generációs áramköri jeltovábbító, ami praktikus tervezése és kifinomult Energiatakarékos üzemmódja révén kevesebb áramot fogyaszt, összehasonlítva meglévő Áramköri Jeltovábbítókkal. Amikor nem történik adattovábbítás vagy az egyik készülék nem vételez semmit egy bizonyos idő elteltéig, magától átkapcsol "rendes üzemmódból" "Energiatakarékos üzemmódba", így az energiafelhasználást akár 75%-kal* is csökkentheti.

  *Az aktuális működés változhat a hálózat állapotától, illetve környezeti tényezőktől.

  1. Az elméleti adattovábbításhoz használt csatornák számát a HomePlug AV licensz szabályozza. A tényleges adattovábbítás minősége többek között az alábbiak függvénye: távolság, adatforgalom nagysága, az elektromos vezeték zajossága, az építkezéshez használt anyag és kivitelezés, az elektromos hálózat kialakításának minősége és egyéb korlátozó tényezők.
  2. Az aktuális adatforgalom függ a hálózat állapotától és a felhasználás körülményeitől.

   

  átlagos értékelés
  0
  0 értékelés alapján
  Legyél Te az első, aki értékelést ír!

  Ajánlott termékek

   A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!