Tisztelt vásárlóink!

Dohány utcai üzletünk 2024.06.14-én (Pénteken), ideiglenesen bezár!
Ezt kővetően rendeléseiket csak a Nagy Lajos király útja 24. szám alatti átvevőponton tudják átvenni!
Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendeléseik leadása során!

Bezárás

Behringer C210 200 Watt Powered Column Loudspeaker with an 8" Subwoofer

  • Gyártói cikkszám: 27000783
  • 36 hónap garancia
102 960 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  • 1xRCA: Nem
  • 2xRCA: Nem
  • 3,5mm jack: Nem
  • 6,3 mm jack: Nem
1.0, 200W, USB, Kártyaolvasó, Bluetooth, Black

Class-D - hatalmas teljesítmény, tökéletes hangzás
Forradalmi D-osztályú erősítőtechnológiánknak köszönhetően hatalmas teljesítményt és hihetetlen hangzást tudunk biztosítani egy könnyen kezelhető, rendkívül hordozható és könnyű csomagban. A Class-D erősítés mindent megváltoztat, mivel a legnagyobb energiahatékonyságot kínálja, és kiküszöböli a nehéz tápegységek és masszív hűtőbordák szükségességét. Ez a csodálatos technológia lehetővé teszi, hogy olyan rendkívül nagy teljesítményű termékeket tervezzünk és építsünk, amelyek jelentősen könnyebbek, mint hagyományos társaik, miközben kevesebb energiát használnak és védik a környezetet.


Bi-Amplifikáció - Az abszolút jelintegritáshoz vezető út
A 200 ultra-tiszta wattos digitális kimenettel, amelyet a valódi bi-amping (2 erősítő hangsugárzónként) jóvoltából a C210 olyan nagy felbontású hangzást biztosít, amely valóban a legjobbat hozza ki a zenéből. Míg néhány versenytársunk egyszerű passzív keresztváltókat alkalmaz, amelyek pontatlanul választják szét a frekvenciaspektrumot és rontják a hangszórók teljesítményét, a Behringer extra lépést tett - a mély- és a magas hangszórókat külön erősítőkkel hajtja meg az abszolút jelintegritás érdekében.

Nagy a Bluetooth
Tudjuk, hogy a zenéje a telefonján, számítógépén vagy táblagépén él, ezért megkönnyítettük a hozzáférést és a lejátszást a C210-en keresztül. Egy egyszerű ujjmozdulattal azonnal streamelheti kedvenc zenéit bármely Bluetooth-felszereltségű eszközről, például számítógépről, okostelefonról vagy táblagépről. A Bluetooth technológián keresztül történő zenestreamelés óriási mennyiségű elérhető tartalmat nyit meg, például online rádiócsatornák, multimédiás szolgáltatók és sok más, gyakorlatilag korlátlan választékát. Képzelje el, hogy az egész PA az Ön kezében van. Irányítsa a bulit a táncparkettről vagy a háttérzenét kényelmesen a székéből. Egyszerű, könnyű és lenyűgöző!

LED fényjáték
Igen, jól olvasta: a C210 saját fényshow-val van felszerelve. A zene lejátszása közben többszínű LED-ek sokasága táncol a zene ütemére, és a minták és színek élénk palettáján söpör végig - garantáltan beindítja a bulit!

DSP és távirányító
A C210 rengeteg olyan funkciót kínál, amelyek jellemzően nem találhatók meg egy ilyen kategóriájú hordozható PA hangszóróban. Olyan funkciókat, mint a DSP (digitális hangfeldolgozás) 3 sávos EQ-val és dedikált előbeállításokkal a pop, rock, jazz, klasszikus, country vagy zene számára, amelyek átkapcsolhatók az SD-fájlok, az FM-rádió és a Bluetooth-on keresztül streamelt zeneszámok között. Ezeket a beállításokat helyben az LCD kijelzővel ellátott intuitív kezelőfelületen vagy a mellékelt távirányítóval lehet módosítani, amely egyben parancsközpontként is funkcionál minden lejátszási feladathoz.

Beépített keverő
A C210 egy teljesen címezhető, beépített 3 csatornás keverővel rendelkezik két 1/4"-os bemenettel, amelyek szimmetrikus vagy szimmetrikus TRS és TS dinamikus mikrofonokat fogadnak, valamint egy kombinált 1/4"/XLR csatlakozóval, amely szimmetrikus vagy szimmetrikus csatlakozást fogad dinamikus mikrofonok és vonalszintű eszközök, például egy külső keverő számára. Az egyszerű és intuitív felhasználói felület csatornánként egy dedikált szintszabályozóból, egy főhangerőből és különálló szabályozókból áll a magasság és a basszus számára.

Beépített MP3-lejátszó
Azokra az alkalmakra, amikor a régi iskola stílusában szeretne rockozni, a C210 MP3-lejátszója gondoskodik róla - és elfogadja a zenefájlokat, akár USB-pendrive-on, akár SD/MMC-kártyán vannak. Minél több zene, annál jobb!

Egyedi fejlesztésű meghajtók
A nagy teljesítményű, nagy hatásfokú D-osztályú erősítőtechnológia biztosan lenyűgözően hangzik - de mit hallhatott a meghajtórendszer azon részéről? Soha nem spórolunk a meghajtókon (mély- és magas hangszórókon), és soha nem vesszük le csak úgy a polcról azt, ami van. LF (alacsony frekvenciájú) és HF (magas frekvenciájú) meghajtóinkat kifejezetten az egyes alkalmazásokhoz tervezzük - ez különböztet meg minket a versenytársaktól. Ha Behringer aktív hangszórót vásárol, biztos lehet benne, hogy a benne lévő meghajtókat úgy terveztük, hogy minden más elemmel együtt hibátlanul működjenek, és valóban professzionális eredményeket érjenek el. A C210 hatalmas mennyiségű mélyhangot ad ki, artikulált, részletes középhangokkal és kristálytiszta magasakkal.

Rendkívül sokoldalú
A C210 rendkívüli hűségének és frekvenciaválaszának köszönhetően a nyilvános előadók, énekesek és hangszeresek kedvence. A telepítés és a működtetés nem is lehetne egyszerűbb, csak csatlakoztassa a mikrofont és a tápellátást - és kezdődhet a show. A hátlapon található XLR kimeneti csatlakozón keresztül további aktív hangszórók láncolhatók össze.

Hangérték
A C210 kiemelkedik a többi hangszóró közül, és kivételes teljesítményt nyújt, még akkor is, ha a határig nyomják. Könnyű és erőteljes Bluetooth streaminggel, 200 wattos, két erősítővel ellátott Class-D teljesítménnyel, beépített MP3 lejátszóval és DSP-vel, valamint egyedi tervezésű meghajtókkal a C210 aktív hangszóró ideális beszéd- és zenei alkalmazásokhoz egyaránt - mindezt olyan áron, amely ebben a kategóriában hallatlanul kedvező. Tapasztalja meg a C210-et még ma a helyi kereskedőnél, vagy szerezze be a sajátját online, és megtudhatja, miért fordul egyre több szakember a Behringer aktív hangszóróihoz a kiváló teljesítményük és rendkívüli értékük miatt.

Specifikáció

1xRCANem
2xRCANem
3,5mm jackNem
6,3 mm jackNem
BluetoothIgen
Hangrendszer1.0
HDAA BoxNem
HDMINem
KártyaolvasóIgen
MikrofonNem
NFCNem
SPDIFNem
Subwoofer outputNem
SzínBlack
TávirányítóNem
Teljesítmény200 W
USBIgen
WiFiNem
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Monitor

Asus 23,8" VG24VQ1B LED Curved

  • Képarány: 16:9
  • Felbontás: 1920x1080
  • Kijelző méret: 23,8 "
  • Képminőség: Full HD
71 700 Ft
Kedvencekhez
Monitor

Acer 31,5" SA322QAbi IPS LED

  • Képarány: 16:9
  • Felbontás: 1920x1080
  • Kijelző méret: 31,5 "
  • Képminőség: Full HD
79 030 Ft
Kedvencekhez
    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!