Tisztelt vásárlóink!

Dohány utcai üzletünk 2024.06.14-én (Pénteken), ideiglenesen bezár!
Ezt kővetően rendeléseiket csak a Nagy Lajos király útja 24. szám alatti átvevőponton tudják átvenni!
Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendeléseik leadása során!

Bezárás

Behringer QX2442USB Keverőpult Black

  • Gyártói cikkszám: 27000366
  • 36 hónap garancia
157 400 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!

    XENYX QX2442USB
    A funkciógazdag XENYX QX2442USB keverővel könnyedén prémium minőségű hangzást érhet el a 10 beépített, stúdióminőségű XENYX mikrofon-előerősítőnek és az ultramuzikális "brit" csatorna EQ-nak köszönhetően - a meleg és zenei hangzás érdekében félparametrikus középsávval. Könnyen használható "egygombos" kompresszoraink pedig teljes dinamikai vezérlést biztosítanak a végső ütés és tisztaság érdekében, miközben tiszteletben tartják az összes erőt és érzelmet, amit minden hangba beleteszel. Ha ehhez hozzáadjuk KLARK TEKNIK FX processzorunkat 32 stúdióminőségű előbeállítással, kettős címezhető paraméterekkel, Tap funkcióval és tárolható felhasználói paraméterbeállításokkal - a QX2442USB hihetetlenül sokoldalú keverőgé válik az élő fellépésekhez. De a XENYX QX2442USB-t nem csak az élő fellépésekhez tervezték; a legmodernebb eszközöket is biztosítja, amelyekkel lenyűgöző, professzionális minőségű felvételeket készíthet. A XENYX QX2442USB a beépített USB/audio interfészek mellett minden olyan felvételi és szerkesztési szoftvert tartalmaz, amely ahhoz szükséges, hogy számítógépes rendszerét teljes körű, nagy teljesítményű otthoni hangstúdióvá alakítsa.

    Hangzásilag kiváló mikrofon-előerősítők
    A XENYX QX2442USB a nevét a legendás, nagy fejterjedelmű XENYX mikrofon-előerősítőinkről kapta, amelyeket a hangmérnökök világszerte dicsérnek. Ezek a legmodernebb mikrofon-előerősítők jelentős lépést jelentenek az audiótechnológia fejlődésében - és könnyedén megállják a helyüket még a legdrágább önálló mikrofon-előerősítőkkel összehasonlítva is. A XENYX előerősítők elképesztő, 130 dB dinamikatartományt kínálnak, a sávszélesség pedig 10 Hz alatti tartománytól jóval 200 kHz fölé terjed. Ezekkel a kiváló mikrofon-előerősítőkkel felfegyverkezve a XENYX QX2442USB olyan átlátszó, kristálytiszta teljesítményt nyújt, hogy azt hiheted, valaki frissítette a mikrofonjaidat, amíg nem figyeltél.

    Stúdióminőségű kompresszor - Stairway to Heaven
    Stúdióminőségű kompresszorunk a 70-es évek klasszikus és híres stúdióberendezésein alapul. Ez a teljesen átlátszó és zenei kompresszor kialakítás lehetővé teszi, hogy a teljes dinamikatartománya átragyogjon, amíg a jel el nem éri a kompressziós küszöbértéket, amit a jól látható állapotjelző LED jelez. A kompresszor növeli a kitartást és finoman kisimítja a jelcsúcsokat, ami különösen hasznos, amikor funkot fektetsz le, à la slap és pop - vagy amikor a legagresszívabb metal vonalaidat kalapálod. Az így kapott kimeneti szint lehetővé teszi, hogy erőteljes és hatásos basszusvonalakat szabadítson fel, miközben a keverésben pontosan ott ül, ahol lennie kell!

    Magasztosan zenei brit EQ
    Az 1960-as és 70-es évek brit konzoljai megváltoztatták a rock and roll hangzását - nélkülük talán meg sem történt volna a British Invasion. Ezeket a legendás keverőpultokat hamarosan a világ minden táján irigyelték a mérnökök és producerek. A XENYX keverőpultjaink csatornák EQ-ja ugyanezen az áramkörön alapul, lehetővé téve, hogy a jeleket hihetetlen melegséggel és részletes zenei karakterrel ruházza fel. Ezek az equalizerek még nagyvonalú alkalmazás esetén is édes megbocsátást és kiváló hangminőséget mutatnak.

    KLARK TEKNIK - A Reverb, amely történelmet írt
    A KLARK TEKNIK világszerte elismert, mint az egyik legtekintélyesebb brit audio cég, 40 éves pedigrével és még egy TEC életműdíjjal is alátámasztva. A cég világszínvonalú művészek számára tervezett és gyártott termékeket, legendás DN780-as reverb processzorukat pedig a világ vezető hangmérnökei iparági szabványnak tekintik. Nézze meg weboldalukat, hogy többet megtudjon a KLARK TEKNIK′s legendás örökségéről.

    A BEHRINGER büszke arra, hogy termékeibe egyedi fejlesztésű KLARK TEKNIK effekteket építhet be. A KLARK TEKNIK 100 világszínvonalú előbeállítással, amelyek közül választhat, beleértve a reverb, chorus, flange, delay, pitch shift és sok más csodálatos effektet, a KLARK TEKNIK a BEHRINGER számára készítette el a 24 bites, stúdióminőségű effektmotorját - hogy az előadásodnak igazán professzionális befejező simítást adjon.

    Sajátítsa ki a színpadot a digitális vezeték nélküli hangszerekkel
    Legyen készen a vezeték nélküli kapcsolatra az ULTRALINK ULM sorozatú vezeték nélküli mikrofonrendszerünk beépített, dedikált csatlakoztathatóságával (külön rendelhető). A vezeték nélküli kapcsolat maximális szabadságot és mobilitást biztosít Önnek, kábelek vezetése nélkül. Az ULM′ digitális, engedélymentes 2,4 GHz-es frekvenciaspektrumának köszönhetően a legjobb minőségű hangzást biztosítja.

    Az ULM vezeték nélküli rendszer a professzionális minőségű hangzást egyszerű beállítással és intuitív kezelőfelülettel ötvözi a legendás hangteljesítményt a dobozból kivéve. Csak csatlakoztassa az ULM vevő "dongle"-t, és máris egy kivételes vezeték nélküli mikrofonrendszerrel rendelkezik. A kábelektől való megszabadulás az egyszerűen egyszerű módja annak, hogy a színpad a tiéd legyen.

    Különleges jellemzők...
    A sorozat "Big Daddy"-je a QX2442USB, 10 korszerű, XENYX-üzemű mikrofonbemenettel, 4 sztereó csatornával, 4 Aux Sends és 4 sztereó Aux Return bemenettel, valamint a könnyen kezelhető "egygombos" kompresszorokkal, inserttel és közvetlen kimenetekkel minden egyes monó csatornán. A QX2442USB exkluzívan elérhető egyéb funkciói a következők: 4 alcsoport a keverési sokoldalúság érdekében; Main Inserts (ideális útvonal grafikus equalizer vagy kompresszor/limiter csatlakoztatásához); 8 Direct Out és Sub Out analóg felvételi célokra.

    Felvételi boldogság
    Volt idő, amikor a felvételi folyamat sok-sok drága felszerelést igényelt, ami azt jelentette, hogy az átlagos zenésznek időt kellett vásárolnia egy hangstúdióban - és ez az idő valóban drága volt. A modern technológia azonban a személyes hangfelvételt gyakorlatilag bárki számára elérhetővé tette, akinek van hozzáférése egy számítógéphez. Hogyan juttatod el az agyadban röpködő zenét a számítógépedbe? Itt jönnek a képbe a XENYX QX sorozatú USB-s keverők. A beépített, kétirányú sztereó USB audiointerfésznek köszönhetően bármelyik keverő közvetlenül csatlakoztatható a PC vagy Mac számítógéphez egyetlen USB-kábelen keresztül. Mostantól bármilyen jelforrás, amelyet a keverőhöz csatlakoztat, közvetlenül a merevlemezére rögzíthető. Ezzel el is érkeztünk a szoftverhez...

    Érték
    Nem számít, milyen hangkeverési igényei vannak, a QX2442USB olyan teljesítményt és funkciókat biztosít, amelyekkel tehetségét a következő szintre emelheti, olyan áron, amely biztosan lenyűgözi Önt. A professzionális hangminőség, a legendás XENYX mikrofon-előerősítőink és a könnyen kezelhető "egygombos" kompresszorok, a brit EQ-k, a KLARK TEKNIK 24-bites Multi-FX processzor, a "vezeték nélküli" mikrofon opció - és a beépített USB csatlakoztathatóság teszi a QX2442USB-t ideálisvá mind az élő fellépésekhez, mind a felvételekhez. Próbáljon ki egyet még ma - nálunk van egy az Ön méretében!


    átlagos értékelés
    0
    0 értékelés alapján
    Legyél Te az első, aki értékelést ír!

    Ajánlott termékek

    Projektor

    Acer X1526HK

    • 3D: Igen
    • Bluetooth: Nem
    • Felbontás: 1920x1080
    • Fényerő: 4000 ANSI Lumen
    211 180 Ft
    Kedvencekhez
      A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!