Tisztelt vásárlóink!

Dohány utcai üzletünk 2024.06.14-én (Pénteken), ideiglenesen bezár!
Ezt kővetően rendeléseiket csak a Nagy Lajos király útja 24. szám alatti átvevőponton tudják átvenni!
Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendeléseik leadása során!

Bezárás

Behringer UM2 USB Audio Interface

  • Gyártói cikkszám: 27000391
  • 24 hónap garancia
29 100 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  • Típus: Erősítő
Erősítő

Az audiophile minőségű hangfelvételek elérése sosem volt ilyen egyszerű! A Behringer U-Phoria UM2 Audió Interfészkéletes választás zenészeknek és otthoni stúdiót üzemeltetőknek, akik professzionális hangminőséget keresnek megfizethető áron.

Figyelemre méltó jellemzők
Az U-Phoria UM2 bemeneti oldalán egy kettős USB audio interfész található, amely lehetővé teszi a mikrofonok és hangszerel bemenetének zökkenőmentes rögzítését. A 48 kHz felbontás garantálja a professzionális stúdiók minőségű hanganyagokat, függetlenül attól, hogy otthon vagy úton vagy.

A Behringer egy +48V-os XENYX mikrofon előerősítőt integrált a készülékbe, amely a boutique előerősítőkkel is felveszi a versenyt. Ezen felül, a készülék egy erős fülhallgató kimenettel rendelkezik, külön szintszabályzóval és közvetlen monitorozási kiválasztással.

Kompatibilitás és működés
Az UM2 kompatibilis a népszerű zenei szoftverekkel, beleértve az Avid Pro Tools, Ableton Live, és Steinberg Cubase programokat, így könnyedén integrálható a már meglévő rendszerekbe. Az eszköz ultra-alacsony késleltetésű adatfolyamot biztosít mind Mac OS X, mind Windows XP (és újabb) operációs rendszereken.

Praktikus kialakítás
A frontpanelen található Státusz, Jel és Klipp jelzők segítségével mindig tökéletes áttekintést kapsz felvételi folyamataidról. A készülék USB portja a számítógéphez való kapcsolatot és táplálást is biztosít.

Érdekes tudnivalók
A Behringer, mint vezető audio berendezéseket gyártó vállalat, híres a kiváló minőségű, mégis elérhető eszközeiről, amelyek a stúdióktól a koncertsátrakig mindenhol megtalálhatók. Az U-Phoria UM2 sem kivétel, hiszen a Behringertől megszokott minőséget nyújtja kompakt formában, így bárki számára elérhetővé teszi a prémium hangfelvételek készítését.

Az audió interfészek, mint az UM2, kulcsfontosságúak a digitális zenei produkciókban, hiszen áthidalják a mikrofonok, hangszerek és a számítógépek közötti technológiai szakadékot. Egy megfelelően konfigurált interfész révén a rögzített hang tisztasága és minősége drámaian javul, lehetővé téve ezzel a professzionális végeredmény elérését.

Specifikáció

TípusErősítő
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Projektor

Epson EB-L735U

  • 3D: Igen
  • Bluetooth: Nem
  • Felbontás: 1920x1200
  • Fényerő: 7000 ANSI Lumen
2 045 080 Ft
Kedvencekhez
Projektor

Epson EB-L210SW

  • Kijelző technológia: 3LCD
  • Felbontás: 1366x768
  • Fényerő: 4000 ANSI Lumen
  • Kontrasztarány: 2,5M:1
711 200 Ft
Kedvencekhez
    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!