Tisztelt vásárlóink!

Dohány utcai üzletünk 2024.06.14-én (Pénteken), ideiglenesen bezár!
Ezt kővetően rendeléseiket csak a Nagy Lajos király útja 24. szám alatti átvevőponton tudják átvenni!
Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendeléseik leadása során!

Bezárás

Behringer X1222USB Keverőpult Black

  • Gyártói cikkszám: 27000150
  • 36 hónap garancia
125 060 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!

    XENYX X1222USB
    A kompakt XENYX X1222USB keverővel könnyedén elérheti a prémium minőségű hangzást. Az 1-4. csatornákon a kiváló teljesítményükről ismert XENYX mikrofon-előerősítőink találhatóak, továbbá a 4 sztereó csatornából 2 XLR bemenetet, valamint Line-Level forrásokat is fogad. Minden mono csatorna az ultramuzikális "brit" 3 sávos EQ-kat és könnyen használható "egygombos" kompresszorokat kapja a végső ütés és tisztaság érdekében. Ha ehhez hozzáadjuk a 24 bites, kétmotoros Multi-FX processzorunkat 16 szerkeszthető, professzionális minőségű előbeállítással, amelyek tartalmaznak reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter és multi-effekteket - az X1222USB hihetetlenül sokoldalú keverőgé válik az élő fellépésekhez.

    De a XENYX X1222USB-t nem csak az élő fellépések kezelésére tervezték; a legmodernebb eszközöket is biztosítja, amelyekre a lenyűgöző, professzionális minőségű felvételek készítéséhez van szükséged. A XENYX X1222USB a beépített USB/audio interfészek mellett az összes olyan felvételi és szerkesztési szoftvert tartalmazza, amely ahhoz szükséges, hogy számítógépes rendszerét teljes körű, nagy teljesítményű otthoni hangstúdióvá alakítsa.

    Hangzásilag kiváló mikrofon-előerősítők
    Minden XENYX keverőgépben van egy közös dolog - a nagyszerű hangzású, nagy fejterű XENYX mikrofon-előerősítők. Ezek a legmodernebb mikrofon-előerősítők jelentős lépést jelentenek az audiótechnológia fejlődésében - és könnyedén megállják a helyüket még a legdrágább önálló mikrofon-előerősítőkkel összehasonlítva is. A XENYX előerősítők elképesztő, 130 dB dinamikatartományt kínálnak, a sávszélesség pedig 10 Hz alatti tartománytól jóval 200 kHz fölé terjed. Ezekkel a kiváló mikrofon-előerősítőkkel felszerelve a XENYX keverők olyan átlátszó, kristálytiszta teljesítményt nyújtanak, hogy azt hiheti, valaki frissítette a mikrofonjait, amíg nem figyelt.

    Stúdióminőségű kompresszor - Stairway to Heaven (Lépcső a mennyországba)
    Stúdióminőségű kompresszorunk a 70-es évek klasszikus és híres stúdióberendezésein alapul. Ez a teljesen átlátszó és zenei kompresszor kialakítás lehetővé teszi, hogy a teljes dinamikatartománya átragyogjon, amíg a jel el nem éri a kompressziós küszöbértéket, amit a jól látható állapotjelző LED jelez. A kompresszor növeli a kitartást és finoman kisimítja a jelcsúcsokat, ami különösen hasznos, amikor funkot fektetsz le, à la slap és pop - vagy amikor a legagresszívabb metal vonalaidat kalapálod. Az így kapott kimeneti szint lehetővé teszi, hogy erőteljes és hatásos basszusvonalakat szabadítson fel, miközben a keverésben pontosan ott ül, ahol lennie kell!

    Magasztosan zenei brit EQ
    Az 1960-as és 70-es évek brit konzoljai megváltoztatták a rock and roll hangzását - nélkülük talán meg sem történt volna a British Invasion. Ezeket a legendás keverőpultokat hamarosan a világ minden táján irigyelték a mérnökök és producerek. A XENYX keverőpultjaink csatornák EQ-ja ugyanezen az áramkörön alapul, lehetővé téve, hogy a jeleket hihetetlen melegséggel és részletes zenei karakterrel ruházza fel. Ezek az equalizerek még nagyvonalú alkalmazás esetén is édes megbocsátást és kiváló hangminőséget mutatnak.

    Beépített digitális Multi-FX processzor
    A stúdióminőségű, 24 bites Multi-FX processzorunkkal felszerelt X1222USB 16 észbontó digitális effekt-előbeállítást, például delayt, chorust és reverbot biztosít. Az időalapú funkciókat a Tap gomb megnyomásával manuálisan, a zenével ütemben lehet bevinni. Alkalmazza őket bármelyik csatornára, valamint a monitorokra és a fő kimenetre. Természetesen, ha vannak kincset érő külső eszközök, amelyekhez ragaszkodik, az X1222USB lehetővé teszi, hogy integrálja őket a keverésbe - a beépített FX processzor megkerülésével.

    FBQ - Teljesen visszacsatolásmentes
    A BEHRINGER több mint 20 éve tervezi és gyártja a legsikeresebb FBQ visszacsatolás-mentesítő processzorokat. Most Ön is birtokba veheti és élvezheti ennek a technológiának az előnyeit, mivel ebbe a termékbe integráltuk forradalmi FBQ Visszajelzés-érzékelő rendszerünket, így hangrendszere teljesen visszacsatolásmentes, így Ön a fellépésére koncentrálhat. Ez a rendkívül gyors visszacsatolás-érzékelő rendszert használó, zseniális áramkör segít felismerni és azonnal megszelídíteni a visszacsatolási frekvenciákat. Amikor egy adott frekvenciatartományban visszacsatolást érzékel, a hozzá tartozó EQ fader LED-je világít, és egy pillantással megmutatja, hogy melyik fadert kell lejjebb engednie a visszacsatolás leküzdéséhez. Ilyen egyszerű!

    Különleges jellemzők...
    Az X1222USB az 1-4 bemenetekhez tartozó csatornabemenetekkel van felszerelve a külső FX-ek használatához, egy sztereó 7 sávos grafikus EQ-val, amely a fő- vagy monitorbuszokhoz rendelhető, valamint a saját fejlesztésű FBQ visszacsatolás-érzékelő rendszerünkkel. További funkciók közé tartoznak a teljes méretű faderek a Monitor és FX Sends számára, az XPQ 3D sztereó surround effektünk (szélesebb, továbbfejlesztett sztereó képet hoz létre), valamint egy praktikus Voice Canceller funkció az énekhangok eltávolítására az előre felvett médiából az "instant-karaoke" alkalmazásokhoz.

    Felvételi boldogság
    Volt idő, amikor a felvételi folyamathoz sok-sok drága felszerelésre volt szükség, ami azt jelentette, hogy az átlagos zenésznek időt kellett vásárolnia egy hangstúdióban - és ez az idő valóban drága volt. A modern technológia azonban a személyes hangfelvételt gyakorlatilag bárki számára elérhetővé tette, akinek van hozzáférése egy számítógéphez. Hogyan juttatod el az agyadban röpködő zenét a számítógépedbe? Itt jön a képbe a XENYX X1222USB. A beépített, kétirányú sztereó USB audiointerfésznek köszönhetően az X1222USB-t egyetlen USB-kábelen keresztül közvetlenül a PC vagy Mac számítógépéhez csatlakoztathatja. Mostantól bármilyen jelforrás, amelyet a keverőhöz csatlakoztat, közvetlenül a merevlemezére rögzíthető. Ami elvezet minket a szoftverhez


    átlagos értékelés
    0
    0 értékelés alapján
    Legyél Te az első, aki értékelést ír!

    Ajánlott termékek

    Projektor

    Acer H6531BDi

    • Kijelző technológia: DLP
    • Felbontás: 1920x1080
    • Fényerő: 5200 ANSI Lumen
    • Kontrasztarány: 10000:1
    250 110 Ft
    Kedvencekhez
      A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!