GARETT Kids Twin 4G Blue

 • Gyártói cikkszám: TWIN_4G_NIEB
 • 24 hónap garancia
23 710 Ft
Kedvencekhez
Üzletünkben jelenleg technikai problémák miatt a bankkártyás fizetés nem lehetséges!
Megértésüket köszönjük!
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  Kijelző mérete: 1,4", iOS, Android, 2-4 nap, Vízálló, IP67, GPS, SIM, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Tok mérete: 56x53,5x15,5mm

  A menü nyelve
  lengyel, angol, kínai, spanyol, orosz, német, török, holland, francia, olasz, litván, lett, észt

  Garett Kids Twin okosóra
  Vízálló, divatos és modern kisgyermekek számára készült okosóra, amely az iskolában és a mindennapi játék során is jól működik, így kiváló választás az aktív életmódot folytató gyerekeknek. Az intuitív és könnyen használható operációs rendszer, valamint az 1,4 hüvelykes IPS kijelző sokkal könnyebbé és élvezetesebbé teszi a használatát. A kiterjedt hívásfunkciónak – hang és videó – köszönhetően a szülő bármikor kapcsolatba léphet gyermekével.

  Kettős kamera
  A Garett Kids Twin 4G beépített kettős kamerával rendelkezik. Ráadásul a változatok közötti váltás rendkívül egyszerű, mivel nem vesz sok időt igénybe. Ennek köszönhetően gyermeke könnyedén lefotózza például jegyzeteit az iskolában. Tökéletes megoldás azoknak a gyerekeknek, akiknek nem szabad túl sok elektronikai eszközt magukkal vinniük. Mostantól megörökíthetik a kalandokat és archiválhatják őket szüleik telefonján. Az ingyenes alkalmazással ez rendkívül egyszerű, és mindössze néhány másodpercet vesz igénybe a fotók feltöltése.

  Tartós és robusztus
  Okosóra használatakor néha megesik, hogy víz éri. Ez történhet csapadék vagy egyszerűen a mosogatóból véletlenül kiömlő víz következtében, ami azt jelenti, hogy a vízálló tulajdonsága nagyon fontos. A Garett Kids Twin 4G megfelel az IP67 szabványnak. Ez azt jelenti, hogy ellenáll minden olyan pollennek és részecskének, amelyek nem jutnak be. További előnyt jelent a cserélhető szíj, amely megkönnyíti a megvásárolt termék személyre szabását.

  Pontos hely
  Minden szülő tudni akarja, hogy mi történik a gyermekével, és teljes biztonságban akar lenni. Az okosórával most nyugodt lehetsz, mert négy módszert használ az eszköz helyének meghatározására : GPS, Wi-Fi, LBS és AGPS. Ha az egyik meghibásodik, három másik marad, így most könnyedén megtalálhatja gyermekét. A modell nagy előnye a 4G LTE támogatása is, amely lehetővé teszi, hogy az okosórát Lengyelországban gyakorlatilag bárhol a hálózatra csatlakoztassuk.

  Egyszerű működés
  A Garett Kids Twin 4G új, intuitív operációs rendszert használ, ami jelentősen megkönnyíti a termék használatát, és olyanok számára is megfelelő, akik korábban nem érintkeztek hasonló technológiával. Az előnyök közé tartozik a támogató okosóra lengyel nyelvű menü is. Ezeknek a lehetőségeknek köszönhetően a készüléket igazán egyszerű, problémamentes működés jellemzi. Sőt, mindenki könnyedén a saját igényeihez igazítja a beállításokat. Tökéletes választás az első okosórádhoz!

  Könnyű és kellemes kapcsolatok
  Nem mindig jó ötlet a gyerekeknek okostelefonnal rendelkezni. Könnyen elveszíthető, játék közben a hátizsákban hagyható, ami lehetetlenné teszi a gyerekkel való folyamatos érintkezést. Ilyen helyzetekben nagy segítséget jelent a hívástámogatással ellátott okosóra, amely sokkal egyszerűbb kommunikációt tesz lehetővé a gyermekkel, aki mostantól könnyedén fogadja a bejövő hívást. Sőt, a Garett Kids Twin 4G nemcsak hanghívások fogadását teszi lehetővé, hanem videófelvételeket is. Ellenőrizze, mit csinál gyermeke, és hogy veszélyben van-e jelenleg.

  Első a biztonság
  A gyermek biztonságát nem csak a pontos helymeghatározáshoz vagy a telefonok fogadásához kapcsolódó funkciók, hanem egyéb szükséges mellékek is biztosítják majd. A GEOfencing opció lehetővé teszi egy olyan terület kijelölését, ahol az okosóra felhasználója mozoghat. Abban a pillanatban, amikor elhagyják a kijelölt helyet, gyorsan kap egy üzenetet, amely tájékoztatja Önt erről. A távoli lehallgatás lehetővé teszi, hogy jobban betekintést nyerjen abba, amit gyermeke éppen csinál. Vészhelyzet esetén azonban használhatja az SOS gombot, amely azonnal hívja az adott pillanatban szükséges segítséget.

  Segítség az egészséges és aktív életmódhoz
  Egy jó okosóra nemcsak gyermeke biztonságáról gondoskodik, hanem életstílusának megfigyelésében is hasznos lesz. Erre kiválóan alkalmas lesz az alvásminőség-figyelő funkció, amely jobb pihenéstervezést jelent, és a szervezet legjobb regenerálódására használja. Sőt, a lépésszámláló nagyszerű módszer a ciklikus séták során elért haladás mérésére. Ha ellenőrzi, hogyan változik a megtett lépések száma, könnyedén állíthat be új kihívásokat, amelyek megfelelnek az aktuális felhasználónak.

  Iskolában is hasznos
  Az okosóra számos funkcióval van felszerelve, amelyeket nem csak a játékok, hanem az oktatás során is használhatunk. Az egyik egy számológép, amivel egyszerű számításokat végezhetünk, ami mindenképpen praktikusabb, mintha külön készüléket használnánk erre a célra. Minden bizonnyal hasznos lesz az iskolai órákon. Egy egyszerű számítási játék is segít a gyermeknek a matematikai ismeretek elsajátításában. Másrészt egy hangos ébresztőóra gondoskodik arról, hogy reggel felkeljen az iskolába, ami azt jelenti, hogy gyermekének többé nem lesz kifogása, hogy véletlenül elaludt és elkésett!

  Tartós akkumulátor
  A mindennapi eszközöket, például az innovatív okosórát tartós akkumulátornak kell jellemeznie. Ezenkívül a töltési folyamatnak viszonylag gyorsnak kell lennie, hogy a rések kitöltése ne okozzon problémát. A Garett Kids Twin 4G 800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ami sokkal erősebb, mint a hasonló, 500 mAh körüli termékekben használt akkumulátorok. Ez hosszabb munkát eredményez, és biztosítja, hogy a készülék ne merítsen egy teljesen véletlenszerű pillanatban. Válassza ezt az innovatív modellt, amely a legmagasabb funkcionalitást ötvözi a mindennapi életet megkönnyítő kényelmi szolgáltatásokkal.

  átlagos értékelés
  0
  0 értékelés alapján
  Legyél Te az első, aki értékelést ír!

  Ajánlott termékek

   A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!