Tisztelt vásárlóink!

Dohány utcai üzletünk 2024.06.14-én (Pénteken), ideiglenesen bezár!
Ezt kővetően rendeléseiket csak a Nagy Lajos király útja 24. szám alatti átvevőponton tudják átvenni!
Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendeléseik leadása során!

Bezárás

Hoover HGO320H 011 Robotporszívó Black

  • Gyártói cikkszám: 38383000
  • 12 hónap garancia
97 900 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  • Típus: Robotporszívó
Robotporszívó

H-GO 300 HYDRO
A H-GO 300 HYDRO robotporszívó tökéletes szövetségese a tisztább otthonnak. Rendkívüli a teljesítménye, mivel a fejlett giroszkópos navigációs technológia hajtja, amely szabályosabb és pontosabb útvonalat tesz lehetővé, javítva a takarítás hatékonyságát. A porszívózás és felmosás kombinációjával garantálja az alapos tisztítást és a makulátlanul tiszta padlót. A H-GO 300 HYDRO önálló is, mivel be tudja ütemezni tevékenységeit, és el lehet felejteni a manuális beindítást. A robot könnyedén mozog az akadályok és a bútorok körül, és útját úgy alakítja, hogy minden padlófelületet alaposan megtisztítson. Ezen kívül a lítium akkumulátor akár 120 perc folyamatos porszívózást biztosít otthonod hatékony tisztítása érdekében.

2 AZ 1-BEN PORSZÍVÓZÁS ÉS FELMOSÁS
Porszívózás és felmosás funkciójával a H-GO 300 HYDRO könnyen kezeli a port és a szennyeződést, és biztosítja a makulátlan padlót, beleértve a fát, csempét, laminált padlót és követ.

FEJLETT GIROSZKÓPOS NAVIGÁCIÓ
A giroszkóppal felszerelt H-GO 300 HYDRO pontos irány-, vízszintes, helyzet-, sebesség- és gyorsulási jeleket ad. Ez pontosabb navigációt, jobb tisztítási hatékonyságot és lefedettséget tesz lehetővé, véletlenszerű útvonalak nélkül!

ALAPOS TISZTÍTÁS
A 2 oldalkefével és egy forgó központi kefével a H-GO 300 HYDRO lehetővé teszi a por, szennyeződések és háziállatok szőrének rendkívül hatékony felszívását az összes felületről, szőnyegről és a sarokból is.

SZÉNKEFE NÉLKÜLI MOTOR
A H-GO 300 HYDRO szénkefe nélküli motorja kiváló szívóerőt biztosít és hihetetlenül felszívja a finom port és a nagyobb mozsákat, piszkot is. Állandó mágnesekkel működik, amelyek csökkentik a súrlódásokat és a rezgéseket, és növelik a sebességet, ezáltal erőteljes szívóerőt és takarítási hatékonyságot eredményez, és a termék élettartamát is növeli.

ÜTEMEZÉS FUNKCIÓ
Használd a távirányítót a takarítás ütemezéséhez, és állítsd be akkora, amikor épp nem vagy otthon, hogy makulátlanul tiszta legyen a padló, mire hazaérsz.

INTUITÍV KEZELÉS
Indítsd el vagy szüneteltesd H-GO 300 HYDRO készülékét a készülék gombjainak használatával, vagy az LCD kijelzővel ellátott távirányítóval, amely lehetővé teszi az összes funkció elérését.

LEESÉSGÁTLÓ ÉRZÉKELŐK
A H-GO 300 HYDRO jópár leesésgátló szenzorral van felszerelve, hogy automatikusan felismerje a lépcsőket küszöböket és elkerülje a véletlen leesést vagy elakadást.

ÜTKÖZÉSGÁTLÓ SZENZOROK
Intelligens érzékelői révén a H-GO 300 HYDRO érzékeli az akadályokat és a bútorokat, csökkenti a sebességet és irányt vált, hogy elkerülje az ütközéseket.

AKÁR 120 PERC ÜZEMIDŐ
Akár 120 perc üzemidő a nagy teljesítményű lítium akkumulátornak köszönhetően.

AUTOMATIKUS VISSZATÉRÉS A TÖLTŐBÁZISRA
A takarítási ciklus befejezése után, vagy ha az akkumulátor lemerülőben van, a H-GO 300 HYDRO automatikusan visszatér a töltőbázisra.

Specifikáció

TípusRobotporszívó
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Projektor

Epson EF-11

  • Kijelző technológia: DLP
  • Felbontás: 1920x1080
  • Fényerő: 1000 ANSI Lumen
  • Kontrasztarány: 2,5M:1
326 660 Ft
Kedvencekhez
    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!