Logitech X52 Professional USB Joystick és Gázkar Black

  • Gyártói cikkszám: 945-000003
  • 24 hónap garancia
Népszerű
88 010 Ft
Kedvencekhez
Üzletünkben jelenleg technikai problémák miatt a bankkártyás fizetés nem lehetséges!
Megértésüket köszönjük!
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  • Csatolófelület: USB
  • Platform: PC
  • Típus: Joystick/gázkar szett
Joystick/gázkar szett, PC, USB

PONTOS LÉGIHARC-SZIMULÁCIÓ

Az X52 Professional gázkar-botkormány együttes egy teljes mértékben együttműködő gázkart és botkormányt takar. Arra terveztük, hogy megfeleljen a legjobb űrsikló- és repülőgépszimulátor-pilóták igényeinek, vagy akár meg is haladja azokat.

Az X52 Professional az eredeti X52 legfőbb funkcióit emeli magasabb szintre. És nem elégedtünk meg ennyivel. A továbbfejlesztett többfunkciós LCD kijelző valós időben jeleníti meg a játékadatokat, az új pontos, két rugóval terhelt középre állító mechanizmust fémkúppal láttuk el, és teljesen új megjelenést terveztünk neki finom anyagokkal csinosítva az eszközt, hogy adjunk hozzá még valami pluszt.

MEGVILÁGÍTOTT GOMBOK ÉS LCD KIJELZŐ

Valósághű megvilágítás és játékadatok

A botkormány és a gázkar létfontosságú megvilágított gombjai esetében mindig tudni fogja, mit kell megnyomnia, amikor minden pillanat számít. Az állítható háttér-világítású LCD kijelzőről egyetlen pillantással tájékozódhat a gombbeállításokról, valamint új lehetőségként megtekintheti és beállíthatja a rádiók adatait a játék során a legnépszerűbb repülőgépszimulátor-játékokban, amilyen például az FSX, az X-Plane és a Prepar3D.

KÉT RUGÓVAL TERHELT KÖZÉPRE ÁLLÍTÓ MECHANIZMUS

Állandó rugóerő

A nagy pontosságú középre állító mechanizmus biztosítja, hogy a botkormány az elengedése után könnyedén visszatérjen a semleges helyzetbe. Az X és Y tengely érintkezésmentes megoldása javítja a vezérlést és növeli az élettartamot. Ezenfelül a kar a középállástól távolodva növekvő ellenállást fejt ki.

ELŐRE MUTATÓ, SZABÁLYOZHATÓ ELLENÁLLÁSÚ GÁZKAR

Ellenállás-beállító forgatógomb és nevezetes helyzetek

A gázkar előre mutató funkciói javítják a repülőgép vezetését. A nevezetes helyzetek jelölése (jelölések mutatják, hogy bizonyos műveletek hol lépnek életbe) egyszerűsíti a repülőgép alapjárati fordulatszámának beállítását, utánégetőjének és sugárfékjének vezérlését. Az X52 Pro újabb személyre szabható funkciója az előfeszítés-beállító forgatógomb, amellyel a saját repülési stílusának megfelelőre állíthatja be a gázkar ellenállását. 

OLDALKORMÁNY-VEZÉRLÉS A 3D MARKOLAT ELFORGATÁSÁVAL

Lehetőség az oldalkormány középre rögzítésére

Az oldalkormánynak a botkormány forgatható markolatával történő vezérlése újabb lehetőségekkel egészíti ki a repülésszimulációt. Ha mégis a hagyományos kormányvezérlést részesíti előnyben, az oldalkormány-rögzítő kapcsoló kikapcsolja a markolat elforgatásának lehetőségét, és az X és Y tengelyre korlátozza a kormányvezérlést – ez ideális megoldás akkor, ha (külön megvásárolható) Logitech G repülőgép-oldalkormánypedálokat használ.

SPECIÁLIS MARKOLATÁLLÍTÓ RENDSZER

Egyéni ergonómia

Az ötállású karállító rendszer idomul az Ön karkezelési stílusához és kézméretéhez. A hosszúra nyúló repülések maximális kényelme érdekében a botkormány markolata az Ön ujjméreteivel összhangban lévő kontúrokkal is rendelkezik.

HATÉKONY PROGRAMOZÓSZOFTVER

Gombonként három üzemmód és három szín

A letölthető szoftverrel személyre szabott profilokat hozhat létre űrsikló- és repülőgép-szimulátoraihoz. Három üzemmód-beállítás és egy tűzbillentyű kínál további programozási lehetőségeket a 7 tengelyhez, 3 kalapkapcsolóhoz, egér-mikrokapcsolóhoz és 19 programozható gombhoz, továbbá háromféle LED-szín programozható minden egyes gombhoz. A gyakorlott felhasználóknak egy letölthető szoftverfejlesztői csomag azt is lehetővé teszi, hogy saját beavatkozási lehetőségeket hozzanak létre a többfunkciós LCD kijelzőhöz.

Specifikáció

CsatolófelületUSB
PlatformPC
TípusJoystick/gázkar szett
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Monitor

Dell 23,8" U2422HE IPS LED

  • Kijelző méret: 23,8 "
  • Felbontás: 1920x1080
  • Kontrasztarány: 1000:1
  • Fényerő: 250 cd/m2
129 790 Ft
Kedvencekhez
Mikrofon/Fülhallgató

Sandberg USB Headset Black OEM

  • Csatlakozó: USB
  • Frekvencia átvitel: 20Hz-20k Hz
  • Hangrendszer: 2.0
  • Impedancia: 32 Ohm
6 220 Ft
Kedvencekhez
    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!