OPPO A17 64GB DualSIM Midnight Black

  • Gyártói cikkszám: 6053906
  • 24 hónap garancia
55 330 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
    okostelefon, Android, 6,56", Hátlapi kamera:50 +2 MP, Előlapi kamera:5MP, RAM:4GB, ROM:64GB, MicroSDXC, 4G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, 189g, Magyar menü, Angol menü

    Prémium bőr érzetű dizájn
    Egyedülálló stílus és tapintás az egyrészes bőr érzetű hátlapi borításnak köszönhetően. Kényelmesebb tapintású és jobban ellenáll a szennyeződéseknek.

    5000 mAh nagy kapacitású akkumulátor
    Az OPPO A17 hatalmas, 5000 mAh-s akkumulátora egész napra elegendő energiát biztosít, még több alkalmazás, média és kamera használat mellett is. Nem kell többé az akkumulátor szlntjét ellenőrizned... csak élvezd a maximumot!

    Zökkenőmentes felhasználás
    Mostantól nem kell gondolkodnod, hogy melyik fényképeket tartsd meg vagy töröld a bőséges tárhelynek köszönhetően. Ezenkívül a saját fejlesztésű RAM-bővítőnk a rendelkezésre álló ROM-ot RAM-má alakítja, hogy támogassa a nagy igénybevételű alkalmazásokat, ezáltal biztosítva a még folyamatosabb felhasználói élményt.

    Színgazdag, szemvédelemmel ellátott kijelző
    Az OPPO A17 100%-os DCI-P3 nagy színskálája és intelligens fényerő-szabályozása valósághű színeket biztosít és kényelmes a szemnek.

    Ultra-hangerő mód
    Hallj mindent hangosabban és tisztábban – az Ultra-Hangerő móddal hatékonyan megduplázhatod külső hangerőt a média tartalmak, csengőhangok, riasztások és értesítések számára…

    50MP AI Kamera
    Az ultratiszta, 50 MP-es hátlapi kamera nagyszerű képfelbontást biztosít, tökéletes részletesség és pontosság a közeli felvételekhez vagy festői tájképekhez.

    Portré Mód
    A Portré mód tökéletes háttérelmosódást kínál, így professzionális minőségű portré képeket készíthetsz.

    Szelfi HDR
    Az OPPO A17 kamerája még erős ellenfény mellett is tiszta részleteket rögzít a sötét területeken – és nem kompenzálja túl az objektívre érkező fényt és árnyékokat.

    AI Portré Retusálás
    Az AI ennek megfelelően igazodik a környezeti színekhez és a bőrtónusaihoz. Legyen szó akár egy személyes vagy csoportos szelfiről, mindenki a legjobb formáját fogja hozni!

    Szigorú minőségi tesztek
    Magas szintű ellenőrzéseket és méréseket végzünk a tartósság és a teljesítmény tesztelése érdekében, hogy telefonod minden részletében a legjobb minőségű legyen!

    IPX4 vízállóság
    A szigorú vízszigetelési és fröccsenési tesztek biztosítják, hogy az OPPO A17 megfeleljen az IPX4 szabványnak, így nem kell félned a víz okozta károsodástól.



    átlagos értékelés
    0
    0 értékelés alapján
    Legyél Te az első, aki értékelést ír!

    Ajánlott termékek

      A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!