Tisztelt vásárlóink!

Üzletünk 2024.04.19-én, pénteken technikai okok miatt zárva tart.

Bezárás

Rapoo XC105 Wireless Charging Pad Black

  • Gyártói cikkszám: 11553
  • 24 hónap garancia
6 340 Ft
Kedvencekhez
Üzletünkben jelenleg technikai problémák miatt a bankkártyás fizetés nem lehetséges!
Megértésüket köszönjük!
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  • Típus: Wireless töltő
Wireless töltő

Vezeték nélküli Qi töltés
Gondtalan vezeték nélküli töltés: az XC105 vezeték nélküli töltőpad minden olyan okostelefonnal (iOS és Android) kompatibilis, amely támogatja a Qi töltési szabványt. Egyszerűen töltse fel telefonját úgy, hogy az alátétre helyezi, ez olyan egyszerű.
Egyszerűen csatlakoztassa az XC105 padot a kívánt helyen lévő áramellátáshoz, és élvezze a gondtalan töltést, és nincs több tápkábel, amelyet folyamatosan ellenőrizni, csatlakoztatni és kihúzni kell. A pad kompatibilis az összes Qi-kompatibilis telefonnal, köztük olyan népszerű márkákkal, mint a Samsung, az Apple és a Huawei.

Gyors töltés
Használatra készen áll, ha Ön: A 7,5 W-os gyorstöltési sebességet az iPhone-modellek és a 10 W-os Samsung telefonok számára készült töltőlap segítségével időt kíméli. Egyszerűen hagyja a telefont a padon, miközben indul útra, munka közben vagy lefekvés előtt.
* Az iPhone és Samsung okostelefonok gyors töltéséhez QC 3.0 adapter szükséges.

Kompakt könnyű kialakítás
Könnyű és hordozható: Letisztult és kompakt kialakításával ez a vezeték nélküli töltőpárna jól illeszkedik bármilyen munkaterülethez vagy lakókörnyezethez, és még kényelmesebbé teszi a teret. Könnyű és hordozható testének köszönhetően a táskájában is elfér, és magával viheti az irodába vagy utazáskor.

Túlmelegedés és túltöltés elleni védelem
Inkább félni, mint megijedni: Az XC105 minden alapvető védelmi funkcióval fel van szerelve az okostelefon biztonsága és a töltőpad biztonságos, tartós használata érdekében: beleértve a túláram-, túlfeszültség-, rövidzárlat- és hővédelmet. Idegen tárgyak észlelése továbbá biztosítja a stabil vezeték nélküli töltést a vezeték nélküli töltő körüli fémtárgyak (pl. kártyák, érmék, tokok fém részei) észlelésével és a vezeték nélküli energiaátvitel vezérlésével.

Specifikáció

TípusWireless töltő
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!