Tisztelt vásárlóink!

Dohány utcai üzletünk 2024.06.14-én (Pénteken), ideiglenesen bezár!
Ezt kővetően rendeléseiket csak a Nagy Lajos király útja 24. szám alatti átvevőponton tudják átvenni!
Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendeléseik leadása során!

Bezárás

Tecno Spark 20 LTE 256GB DualSIM Magic Skin Blue

  • Gyártói cikkszám: 10050414
  • 24 hónap garancia
Új termék
63 840 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
    okostelefon, Android, 6,56", Hátlapi kamera:50 + 0,08MP, Előlapi kamera:32MP, RAM:8GB, ROM:256GB, MicroSDXC, 4G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, 212g, Magyar menü, Angol menü

    A TECNO SPARK 20 egy modern okostelefon vékony keretekkel, nagy 6,56 hüvelykes képernyővel, továbbfejlesztett 90 Hz-es frissítési frekvenciával és nagy, 256 GB-os memóriával. A 32 MP-es előlapi kamera dedikált vakuval rendelkezik továbbá a kényelmes Dynamic Port értesítések is a kamera körül jelennek meg. Az okostelefont egy nyolcmagos Helio G85 processzor hajtja, továbbá sztereó hangszóróval, 50 MP-es fő kamerával, hatalmas 5000mAh-s akkumulátorral és ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik a készülék oldalán.

    Nagy tárhely
    Az okostelefon hatalmas, 256 GB-os tárhelye azt jelenti, hogy rengeteg hely marad a tartalmaknak: több ezer fénykép, több órányi videó, több száz játék és alkalmazás mindig kéznél van. Mindig készen állsz az új élményekre anélkül, hogy aggódnod kellene a tárhely kifogyása miatt.

    Tiszta szelfik még sötétben is
    Az ultra-nagy felbontású, 32 MP-es előlapi kamera vakuval van felszerelve, amellyel a szelfi még gyenge fényviszonyok mellett is tökéletesen fog sikerülni. Mostantól minden fotón ragyogni fogsz!

    Nagyobb teljesítmény
    A nyolcmagos MediaTek Helio G85 processzor felel a SPARK 20 teljesítményéért. Az okostelefon fokozott teljesítményt és jobb felhasználói élményt kínál, ami jól jön a gyorsabb alkalmazásindításhoz és a zökkenőmentesebb játékélményhez.

    Sztereó hangszórók DTS támogatással
    A TECNO SPARK 20 DTS technológiával ellátott kettős hangszórói magával ragadó sztereó hangzást, nagyobb hangerőt, tisztább hangzást és hatékonyabb kommunikációt biztosítanak. A hangerősítő funkció lehetővé teszi, hogy beszélgetéseid hangerejét akár 400%-kal növeld.

    Kényelmes értesítések
    A dinamikus port a TECNO okostelefonok egyedülálló kényelmi értesítési funkciója. Lehetővé teszi, hogy innovatív módon kapj információkat az akkumulátor állapotáról, az arcfeloldásról vagy egy folyamatban lévő hívásról.

    További jellemzők
    A 90 Hz-es megnövelt frissítési frekvenciával rendelkező kijelző és az oldalsó peremén található ujjlenyomat-olvasó nagyobb felhasználói élményt nyújt. A nagy felbontású, 50 MP-es fő kamera HDR-algoritmussal támogatott, így minden körülmények között tökéletes fotókat készíthet.

    Többet ad Neked
    A SPARK 20 csomagolásában számos hasznos extrát találsz. Az okostelefonon kívül egy töltőt, egy USB-C kábelt, egy átlátszó tokot és egy vezetékes fejhallgatót is találsz.



    A Kormány döntése alapján a kereskedő tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles a fogyasztó részére ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
    Használja az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
    További információ a Nemzeti Média- és Hírközlési
    Hatóság honlapján:
    https://nmhh.hu/veglegestorles
    átlagos értékelés
    0
    0 értékelés alapján
    Legyél Te az első, aki értékelést ír!

    Ajánlott termékek

      A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!