Tisztelt vásárlóink!

Dohány utcai üzletünk 2024.06.14-én (Pénteken), ideiglenesen bezár!
Ezt kővetően rendeléseiket csak a Nagy Lajos király útja 24. szám alatti átvevőponton tudják átvenni!
Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendeléseik leadása során!

Bezárás

Tecno Spark 20 Pro LTE 256GB DualSIM Frosty Ivory

  • Gyártói cikkszám: 10049552
  • 24 hónap garancia
Új termék
77 750 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
    okostelefon, Android, 6,78", Hátlapi kamera:108 +2MP, Előlapi kamera:32MP, RAM:8GB, ROM:256GB, MicroSDXC, 4G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, NFC, 206g, Magyar menü, Angol menü

    A TECNO SPARK 20 Pro egy modern okostelefon vékony keretekkel, nagy 6,78 hüvelykes képernyővel, 120 Hz-es frissítési frekvenciával és 256 GB memóriával. A 32 MP-es előlapi kamera dedikált vakuval rendelkezik továbbá a kényelmes Dynamic Port értesítések is a kamera körül jelennek meg. Az okostelefont egy erős, nyolcmagos Helio G99 processzor hajtja, továbbá sztereó hangszóróval, 108 MP-es fő kamerával és hatalmas 256 GB-os tárhellyel rendelkezik, mindezt egy egyedi dizájnba foglalva.

    Lenyűgöző képek tele részletekkel
    Készíts professzionális fényképeket a 108 MP-es, f/1,75 rekeszértékkel rendelkező tripla kamerával. A nagyméretű érzékelőnek köszönhetően a fotók még nagyításkor is részletgazdagok lesznek. Az AI objektív gondoskodik a fotók paramétereinek automatikus javításáról, így még szebb emlékeket szerezhetsz. A makroobjektív viszont közelebb visz a mikrovilághoz.

    Kivételes kijelző
    A SPARK 20 Pro 6,78 hüvelykes, 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkező képernyője rendkívül simává és valósághűvé teszi a játékokat, alkalmazásokat és sorozatokat. A Smart Refresh 3.1 funkció automatikusan beállítja a képernyő frissítési sebességét, ami pozitívan befolyásolja az okostelefon hosszú távú használatát.

    Nagy akkumulátor és gyorstöltés
    Készülj fel az okostelefonod gyors feltöltésére. A 33 W-os gyorstöltési technológiával ellátott, nagy kapacitású 5000 mAh-s akkumulátor biztosítja, hogy gyorsabban újra akcióba lendülhess. Felejtsd el a telefonod napközbeni újratöltését.

    Sztereó hangszórók DTS támogatással
    A TECNO SPARK 20 Pro DTS technológiával ellátott kettős hangszórói magával ragadó sztereó hangzást, nagyobb hangerőt, tisztább hangzást és hatékonyabb kommunikációt biztosítanak. A hangerősítő funkció lehetővé teszi, hogy beszélgetéseid hangerejét akár 400%-kal növeld.

    Kényelmes értesítések
    A dinamikus port a TECNO okostelefonok egyedülálló kényelmi értesítési funkciója. Lehetővé teszi, hogy innovatív módon kapj információkat az akkumulátor állapotáról, az arcfeloldásról vagy egy folyamatban lévő hívásról.

    További jellemzők
    Az ujjlenyomat-olvasó az oldalsó peremen, nagyobb kényelmet biztosít az okostelefon használatakor. Az ultra-nagy felbontású, 32 MP-es előlapi kamera vakuval rendelkezik, amellyel a szelfi még gyenge fényviszonyok mellett is tökéletesen sikerül.

    Többet ad Neked
    A SPARK 20 Pro csomagolásában számos hasznos extrát találsz. Az okostelefonon kívül egy töltőt, egy USB-C kábelt, egy átlátszó tokot és egy vezetékes fejhallgatót is találsz.


    A Kormány döntése alapján a kereskedő tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles a fogyasztó részére ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
    Használja az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
    További információ a Nemzeti Média- és Hírközlési
    Hatóság honlapján:
    https://nmhh.hu/veglegestorles
    átlagos értékelés
    0
    0 értékelés alapján
    Legyél Te az első, aki értékelést ír!

    Ajánlott termékek

      A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!