Tisztelt vásárlóink!

Dohány utcai üzletünk 2024.06.14-én (Pénteken), ideiglenesen bezár!
Ezt kővetően rendeléseiket csak a Nagy Lajos király útja 24. szám alatti átvevőponton tudják átvenni!
Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendeléseik leadása során!

Bezárás

Tecno Spark Go 2024 LTE 64GB DualSIM Gravity Black

  • Gyártói cikkszám: 10050257
  • 24 hónap garancia
Új termék
38 060 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
    okostelefon, Android, 6,6", Hátlapi kamera:13 +0,8MP, Előlapi kamera:8MP, RAM:3GB, ROM:64GB, MicroSDXC, 4G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, 186g, Magyar menü, Angol menü

    A TECNO SPARK GO 2024 egy fejlett okostelefon vékony keretekkel és nagy, 6,56 hüvelykes képernyővel, 90 Hz-es képfrissítéssel és 32 GB tárhellyel rendelkezik. A készülék 8 MP-es előlapi kamerával rendelkezik dedikált vakuval, valamint az innovatív Dynamic Port funkcióval a kényelmes értesítésekhez. A telefon nyolcmagos processzorral, sztereó hangszórókkal, fejlett 13 MP-es fő kamerával, erőteljes 5000mAh-s akkumulátorral és az oldalsó peremen elhelyezett ujjlenyomat-olvasóval van felfegyverezve.

    Nagy memória
    A TECNO SPARK GO 2024 okostelefon 64 GB memóriával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy több ezer fényképet, több órányi videót, valamint több száz játékot és alkalmazást mindig kéznél tarts. A nagyméretű, 3 GB bővíthető RAM-nak köszönhetően több alkalmazást futtathatsz, és a multitaskingot a következő szintre emelheted. Ezzel a telefonnal mindig készen állsz majd az új élményekre.

    Kiváló hangminőség
    A DTS technológiának köszönhetően a TECNO SPARK GO 2024 kettős hangszórói magával ragadó sztereó élményt, nagyobb hangerőt, az egyes hangok tisztaságát és jobb kommunikációs minőséget biztosítanak. A hangerősítő funkcióval a beszélgetések hangereje akár 400%-kal is növelhető.

    Kényelmes értesítések
    A dinamikus port a TECNO okostelefonok egyedülálló kényelmi értesítési funkciója. Lehetővé teszi, hogy innovatív módon kapj információkat az akkumulátor állapotáról, az arcfeloldásról vagy egy folyamatban lévő hívásról.

    További funkciók
    A telefon 90 Hz-es frissítési frekvenciájú kijelzővel és oldalra helyezett ujjlenyomat-érzékelővel garantálja a kényelmes felhasználói élményt. A HDR technológiával támogatott 13 Mpx-es főkamerával minden körülmények között tökéletes fotókat készíthetsz. A vakuval ellátott 8 Mpx-es előlapi kamera gyenge fényviszonyok mellett is tökéletes szelfiket biztosít.

    Többet ad Neked
    A SPARK Go 2024 csomagolásában számos hasznos extrát találsz. Az okostelefonon kívül egy töltőt, egy USB-C kábelt, egy átlátszó tokot és egy vezetékes fejhallgatót is találsz.


    A Kormány döntése alapján a kereskedő tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles a fogyasztó részére ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
    Használja az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
    További információ a Nemzeti Média- és Hírközlési
    Hatóság honlapján:
    https://nmhh.hu/veglegestorles
    átlagos értékelés
    0
    0 értékelés alapján
    Legyél Te az első, aki értékelést ír!

    Ajánlott termékek

    Okosóra

    Xiaomi Redmi Watch 3 Active Gray

    • Kijelző mérete: 1,83 "
    • iOS kompatibilis: Igen
    • Android kompatibilis: Igen
    • Windows kompatibilis: Nem
    14 530 Ft
    Kedvencekhez
      A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!